Το μυάλο στην φυσική καταστάση.

51ef73c60a22bbb55349fd4a113ad737_XL

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αφιέρωσαν τις δύο πρώτες προπονήσεις της Παρασκευής στην αντοχή και τη φυσική κατάσταση.

Το πρωί της Παρασκευής βρήκε ξανά τους παίκτες του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Ζέεφελντ, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους. Το πρώτο σημερινό κομμάτι περιελάμβανε αρκετό τρέξιμο. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ξανά χωρισμένοι σε γκρουπ, με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου να είναι κοντά τους και να δίνουν οδηγίες, ενώ παράλληλα χρονομετρούσαν. Ξεχωριστά δούλεψαν οι τερματοφύλακες, κάνοντας πολλές ασκήσεις με τα πόδια, αλλά και γρήγορες κινήσεις από και προς το τέρμα, υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ράντου.

Αργότερα, οι παίκτες του κ. Μίτσελ επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου αφού πήραν μερικές ανάσες, στις 11:45 (τοπική ώρα) συνέχισαν την εκγύμνασή τους. Αυτή τη φορά έκαναν αερόβιο πρόγραμμα στην πισίνα, αλλά και ασκήσεις με βάρη και όχι μόνο, στο γυμναστήριο. Μαζί τους ήταν ξανά το προπονητικό τιμ και οι φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι με τις συμβουλές και τις οδηγίες τους βοηθούσαν τους παίκτες να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των ασκήσεών τους.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με την τελευταία σημερινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Πηγή:olympiacos.org

Share and Enjoy !

0Shares
0 0