«Συγκινήθηκα για τον Φετφατζίδη»

ÖÉËÉÊÏ / ÓÁÍÔ×ÁÏÕÆÅÍ -ÏÓÖÐ / FRIENDLY / SANDHOUSEN-OLYMPIAKOS

Ο Κώστας Αρδέμης o άνθρωπος που ανακάλυψε τον Γιάννη Φετφατζίδη, μίλησε στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν της Τζένοα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Αρζένης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

«Ιδίως για την εποχή πριν 12 χρόνια, όλοι πιστεύαμε για το πολύ μεγάλο ταλέντο του Γιάννη. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος και νιώθω συγκίνηση για αυτό το παιδί για το μεγάλο βήμα που έκανε στην καριέρα του.

Του εύχομαι να είναι υγιής, να έχει το μυαλό στο κεφάλι του και να κάνει ακόμη μια καλύτερη μεταγραφή στο μέλλον».
Για το τι ξεχώρισε στον Φετφατζίδη: «Ήταν μόλις 11 χρονών, τον έκανε να ξεχωρίζει η απίστευτη τεχνική του κατάρτιση και στα φιλικά πριν κάποια χρόνια έκανε απίστευτα πράγματα. Αυτό μας έκανε να δώσουμε πολύ μεγάλη μάχη για να τον φέρουμε στον Ολυμπιακό».

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα: «Εκτός από την καρδιά του και η λογική του πιστεύω ότι τον έκανε να πάει να παίξει σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα σε αυτό το τάιμιγνκ. Αλλά επίσης ας μην ξεχνάμε ότι πρέπει να ευχαριστεί και τον Ολυμπιακό που του έδωσε την ευκαιρία».

Για την ηλικία του ίδιου και τα ταλέντα που υπάρχουν στη χώρα μας: «Τον θεωρούσα και από πιο μικρή ηλικία έτοιμο να παίξει. Αν και οι προπονητές του δεν του έδωσαν την πρέπουσα σημασία, θεωρώ πως μεγάλες και μικρές ομάδες πρέπει να δώσουν ευκαιρίες στους μικρούς γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο ανεκμετάλλευτο.

Γιατί να εμπιστευτούμε μην εμπιστευτούμε τον Φετφατζίδη και τον Σάμαρη και να εμπιστευτούμε τον Γκρέκο; Στην Ιταλία τις ευκαιρίες τις δίνουν στους Ιταλούς και νομίζω πως και εμείς το ίδιο πρέπει να κάνουμε».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0