Εισιτήρια με Ατρόμητο και «Κάρτα Φιλάθλου»

Karaiskaki (1)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο και για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» την Κυριακή 25/8/2013 και ώρα 21:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 21/08 έως την Παρασκευή 23/08 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, το Σάββατο 10:00-15:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) για τις θύρες 10 και 22, από την Τετάρτη 21/08 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία [email protected] (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35€ & 80 € (VIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα μπορούν προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας μόνο οι φίλαθλοι που θα έχουν προμηθευτεί την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού», την οποία ο φίλαθλος θα αποκτά καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα διατίθεται εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (Κυριακή 25/8) οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται (για αυτό το παιχνίδι και μόνο, προαιρετικά) την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πρέπει να στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια «αιμοδοσίας» του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και θα είναι καλό να προμηθευτούν την κάρτα τους το συντομότερο δυνατό.

Για πληροφορίες σχετικά με την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο τηλέφωνο 210-4190902.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0