Η Αντωνία Παπουτσάκη κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο κλειστό του Μπάσκετ κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, και το αφιέρωσε στον Μάρκο Ίβκοβιτς!

ÐÁÍÅËËÇÍÉÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÐÕÃÌÁ×ÉÁÓ 2014

Πρωταθλήτρια Ελλάδας (στην κατηγορία 54 κιλών) αναδείχθηκε η Αντωνία Παπουτσάκη που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Γυναικών, μέσα στη Λεωφόρο. Η πυγμάχος του Ολυμπιακού, αφού εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό κερδίζοντας της Παρασκευή Στεργάκη του Άρη Νίκαιας (την Παρασκευή 12/12), ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/12), στο κλειστό του Μπάσκετ κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας!

Η “ερυθρόλευκη” αθλήτρια επιβλήθηκε (με 3-0) της Σοφίας Τσοπαρέλου από την Παναχαϊκή, στο μεγάλο τελικό πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ενώ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της δείχνοντας έμπρακτα πόσο συγκεντρωμένη ήταν για την επίτευξη του στόχου.

 

Η Αντωνία Παπουτσάκη τήρησε και τη δέσμευσή της για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου την οποία είχε… προαναγγείλει με τις δηλώσεις της στο osfp.gr μία ημέρα πριν από το μεγάλο τελικό. Αυτό που γνωστοποίησε, ωστόσο, μετά τη μεγάλη νίκη στον τελικό, είναι ότι το Πρωτάθλημα αυτό είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο Μάρκο Ίβκοβιτς. Από ‘κει και πέρα, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και ήταν άρτια από πλευράς οργάνωσης.

 

“Το πίστευα! Αφιερωμένο στο αδικοχαμένο παλικάρι”

 

Η πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού, Αντωνία Παπουτσάκη  ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Στις δηλώσεις της στο osfp.gr η πυγμάχος του Θρύλου αφιέρωσε την επιτυχία αυτή στον Μάρκο Ίβκοβιτς:

 

“Ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο Πρωτάθλημα και κάτι διαφορετικό για τον Ολυμπιακό, αφού το πήραμε μέσα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θέλω να το αφιερώσω στο αδικοχαμένο παλικάρι στον Μάρκο Ίβκοβιτς. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, τους συναθλητές μου που ήταν στην κερκίδα και με υποστήριξαν και στον αδερφό μου τον Βαγγέλη Παπουτσάκη που είναι και ο προπονητής μου και σε αυτόν τα χρωστάω όλα.

 

Αισθάνθηκα μία ανακούφιση όταν τελείωσε ο τελικός. Το πίστευα πάρα πολύ ότι θα τα κατάφερνα. Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένη και ψυχικά και σωματικά και ήθελα να πετύχω αυτό το αποτέλεσμα το οποίο καταφέραμε. Προσπαθούμε για το καλύτερο και μέσα από τη δική μου νίκη να δουν και τα άλλα παιδιά που έχουμε στο σύλλογο για να πετύχουν ανάλογα αποτελέσματα”.

[youtube id=”BXFY356KM2c” width=”620″ height=”360″]

 

πηγή: RedPlanet.gr