Περέιρα: “Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις για το ρόστερ”

Περέιρα: “Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις για το ρόστερ”

Περέιρα: “Έχω πάρει κάποιες αποφάσεις για το ρόστερ”

Τις σκέψεις του για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αποκάλυψε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA

VITOR

Στη NOVA μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Τις σκέψεις του για το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος μίλησε ακόμα για τους στόχους στο υπόλοιπο της περιόδου, το πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους στα ελληνικά γήπεδα και τον αγώνα της Κυριακής (5/4).

Για το ρόστερ, είπε χαρακτηριστικά:

“Αυτό είναι κάτι που κάνω από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα εδώ. Θέλω να εκτιμήσω την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται εδώ, προκειμένου να χρησιμοποιήσω τις εκτιμήσεις αυτές για να λάβω τις αποφάσεις μου. Είναι κάτι που έχω ξεκινήσει εδώ και καιρό και συνεχίζω να το κάνω. Βρίσκομαι σε συζητήσεις. Φυσικά αυτό που έχω ως στόχο είναι να υπάρχει μία ισορροπία στην ομάδα. Δηλαδή, να υπάρχει ισορροπημένος αριθμός παικτών σε όλες τις θέσεις. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Γνωρίζοντας, πάντως, ότι η αγορά είναι απρόβλεπτη και μπορεί να έρθει κάποια πρόταση για έναν παίκτη μας. Ποτέ δεν το ξέρεις αυτό πότε θα συμβεί. Όμως, σίγουρα έχω πάρει κάποιες αποφάσεις και συνεχίζω να σκέφτομαι ακόμα για κάποιους άλλους παίκτες μας προκειμένου να πάρω τις αποφάσεις για το μέλλον. Θα χρησιμοποιήσω και τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, ώστε να πάρω τις τελικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό της σεζόν”.

Για την απόδοση της ομάδας του, ανέφερε:

“Να είστε σίγουρος πως δεν υπάρχει κανένας άλλος που να θέλει την ποιότητα στο παιχνίδι μας, όσο εγώ ως προπονητής. Θέλω όταν τελειώνει ένα παιχνίδι, να είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εκτός από την εικόνα του νικητή, θέλω η ομάδα να έχει αφήσει και μία πολύ καλή εικόνα με την απόδοσή της. Αυτό προσπαθώ από την πρώτη ημέρα που ήρθα. Όμως, πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βελτιώσεις την ποιότητα του παιχνιδιού σου όταν παίζεις σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν θέλει να βελτιώσει γενικότερα την ποιότητα των παιχνιδιών, θα πρέπει να βελτιώσει τους αγωνιστικούς χώρους”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, υπογράμμισε:

“Είναι μία ομάδα η οποία αμύνεται πολύ καλά. Παίζει σφικτή, ασφυκτική άμυνα. Αμύνεται με όλες τις γραμμές της. Και έχει κάποιους παίκτες, όπως οι Τσάβες, Ακόστα, Μανιάς και Ιλιτς, οι οποίοι μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα στις αντεπιθέσεις. Για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην κατοχή της μπάλας, αλλά και πολύ προσεκτικοί στην προσπάθεια ανάκτησης της μπάλας όταν θα την έχει ο αντίπαλος μας. Είναι πρόβλημα το γεγονός πως θα είναι κακός ο αγωνιστικός χώρος. Δε θα μας επιτρέψει να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο”.