Παγκόσμια «Ερυθρόλευκη» αναγνώριση!

Παγκόσμια «Ερυθρόλευκη» αναγνώριση!

Παγκόσμια «Ερυθρόλευκη» αναγνώριση!

Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού είναι στην λίστα του «World Soccer» με τους 500 πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

photo_thema_500

Οι διακρίσεις του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο είναι συνεχείς, ξεφεύγοντας από τα στενά ποδοσφαιρικά όρια της Ελλάδος! Αυτό φαίνεται από τα επιτεύγματα της ομάδας στο εξωτερικό, τις συνεργασίες που έχει επισυνάψει εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά και την αναγνώριση που τυγχάνει από οργανισμούς και ομάδες ολόκληρου του κόσμου.

Οι επιτυχίες του Θρύλου οφείλονται κατά μεγάλο ποσοστό στους σημαντικούς παίκτες που διαθέτει η ομάδα, οι οποίοι είναι εγνωσμένης αξίας στο εξωτερικό! Τρανό παράδειγμα, είναι η λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό «World Soccer», για το τεύχος του Απριλίου και αναφέρεται στους 500 σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη!

Μέσα σε αυτούς είναι πέντε παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αγωνίζονται αυτή την στιγμή στην ομάδα μας και όπως είναι φυσιολογικό είναι οι περισσότεροι από κάθε άλλη ελληνική ομάδα. Πρόκειται για τους Ντομίνγκεζ, Μανιάτη, Μαζουακού, Αφελάι και Μποτία, οι οποίοι έχουν μία θέση δίπλα σε τεράστια ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Χρώμα… ερυθρόλευκο υπάρχει κι άλλο στην σχετική λίστα, καθώς μέσα στους 500 είναι και ο Κολοβός, ο οποίος ανήκει στην ομάδα μας, αλλά και ο Μανωλάς ο οποίος το καλοκαίρι αποχαιρέτησε τον Πειραιά, μετά από δύο χρόνια σημαντικής καριέρας στον Θρύλο, με προορισμό την Ρώμη!


Τα σχόλια του περιοδικού για τους παίκτες μας είναι διθυραμβικά και αυτό δείχνει πως ο Ολυμπιακός και ο Πρόεδρός του, κ. Μαρινάκης έχουν θέσει τις βάσεις για να γιγαντώσουν ακόμα περισσότερο τον σύλλογο, αλλά και να συνεχιστούν και να γίνουν ακόμα περισσότερες οι επιτυχίες του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη!