Π. Αγγελόπουλος: “Τέτοιες προκρίσεις χτίζουν γενιές Ολυμπιακών”

Π. Αγγελόπουλος: “Τέτοιες προκρίσεις χτίζουν γενιές Ολυμπιακών”

Ειδική μνεία στον Γιάννη Σφαιρόπουλο από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-

 

Ο Ολυμπιακός θα είναι στο Φάιναλ Φορ στην Μαδρίτη, με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να τονίζει ότι τέτοια καλάθια, όπως αυτό του Γιώργου Πρίντεζη στο φινάλε και έτσι όπως ήρθε η πρόκριση χτίζουν τις νέες γενιές Ολυμπιακών. Παράλληλα, ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο. 

«Αυτή την πρόκριση θα τη θυμόμαστε χρόνια. Τέτοια καλάθια και προκρίσεις χτίζουν νέες γενιές Ολυμπιακών. Αυτά που ζούμε είναι ανατριχιαστικά. Σε όλους αξίζουμε συγχαρητήρια. Ξεχωριστά όμως αξίζουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο», τόνισε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε:

«Ήρθε σε ένα δύσκολο σημείο που δεν μπορεί ένας προπονητής να φτιάξει ομάδα. Πίστεψε και πιστεύει σε όλους τους παίκτες. Είναι κάτι σπάνιο για έναν προπονητή. Πήρε την ομάδα και το υλικό που είχε και έκανε μια ομάδα που δαγκώνει τους πάντες. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν να αντέχουμε την τρέλα που ζούμε στην Ελλάδα».

Τέλος ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:«Έχουμε παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις F4. Θα το μεταδώσουν στους παίκτες. Ωστόσο δεν παύει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι ομαδάρα».

 

πηγή: SPORTIT.gr