Συνεργασία Ολυμπιακού-ΟΤΕ tv

 

1922036_10153267780313289_2676867179107271165_n

Την έναρξη της συνεργασίας τους, παρουσίασαν ΟΤΕ tv και ΚΑΕ Ολυμπιακός, μια μέρα μετά την επισημοποίηση του «deal»! 

 

Η συνδρομητική τηλεόραση εξασφάλισε τους εντός έδρας αγώνες των «ερυθρολεύκων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 μπάσκετ των ανδρών και σήμερα το πρωί, έγινε η παρουσίαση της συμφωνία που σύναψαν οι δύο πλευρές.

O Δημήτρης Μιχαλάκης, γενικός διευθυντής των καναλιών του OTE, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η προβολή αθλητικών συλλόγων που γράφουν ιστορία είναι στη κορυφή της ατζέντας μας. Ο Ολυμπιακός ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ μας. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες θα μεταδίδονται από τον ΟΤΕ. Εγκαινιάζει την δραστηριότητα μας στην Α1 και διευρύνει τις παροχές που δίνουμε στους συνδρομητές μας. Έρχεται να προστεθεί στο ΝΒΑ, στο ισπανικό, το ιταλικό πρωτάθλημα και τους αγώνες της Εθνικής. Ευχαριστώ τον κ. Σταυρόπουλο και τον κ. Λεπενιώτη για την ήδη άριστη συνεργασία που έχουμε. Εύχομαι η αθλητική σεζόν που ξεκινάει να είναι συναρπαστική και να ανταμείψει τους φιλάθλους».

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος, γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, είπε: «Ο Ολυμπιακός είμαι μία ομάδα που πρωτοπορεί. Ψάχνει καλύτερες συνεργασίες για να βελτιώνει την εικόνα του. Η συνεργασία πιστεύουμε πως θα έχει εξέλιξη θα κρατήσει για πολλά χρόνια. Στόχος δεν ήταν απλά να βρούμε ένα κανάλι που θα δείχνει τους αγώνες, αλλά να βελτιωθεί το προϊόν και η μετάδοση. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι επιτυχημένη η συνεργασία».

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, ανέφερε: «Καλωσορίζω τον ΟΤΕ στο γήπεδό μας και την οικογένεια του Ολυμπιακό. Μετά από μία τριετία που ήμασταν συνεργάτες σε χορηγικό επίπεδο περνάμε και στο τηλεοπτικό. Είμαστε χαρούμενοι που μπαίνουμε σε ένα κανάλι που μεταδίδει τα κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ στην Ελλάδα. Είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που συνεργάζεται απευθείας που συνεργάζεται απευθείας με τον ΟΤΕ. Το όραμα που έδειξαν ότι έχουν για τον ελληνικό αθλητισμό είναι μεγάλο. Ετοιμάζουμε ήδη κάποιες πολύ ωραίες ιδέες για τους φιλάθλους μας, ώστε να γίνουν συνδρομητές με φθηνότερη τιμή. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δημοσιογραφική ομάδα και τις τεχνικές δυνατότητες».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Σλούκας, που επισήμανε: «Το μπάσκετ εκτός από παιχνίδι είναι και ένα προϊόν που πρέπει να έχει τη καλύτερη δυνατή προβολή. Ο ΟΤΕ έχει δείξει πως έχει τη τεχνογνωσία, δείχνει ότι μπαίνει σε πολλά σπίτια. Θα προσπαθήσουμε από τη μεριά μας να βοηθήσουμε την τηλεθέαση, ενώ ο Ολυμπιακός θα προβάλεται και από τις καθημερινές εκπομπές που θα προβάλει για την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων, αλλά φέτος ελπίζω πως θα αλλάξει κάπως αυτό με τις δυνατές ομάδες που υπάρχουν. Για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη προβολή του μπάσκετ και μέσω του OTE πιστεύω πως αυτό θα γίνει».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0