Ρόζενμπεργκ : ” Θέλουμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση”

marcus-rozenberg-570-800x533

Ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το Champions League και τις βλέψεις που έχει στην διοργάνωση με την ομάδα του.

Προπονητής και παίκτες , όλοι μια φωνή. Ο Ρόζενμπεργκ σε  συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το ότι θέλει να περάσει στην επόμενη φάση της ευρωπαικής διοργάνωσης καθώς η έδρα της Μάλμε είναι “δυνατή” και πρέπει να κερδίσουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της σουηδικής ομάδας :

«Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και το να παίρνεις νίκες όταν αγωνίζεσαι στο σπίτι σου, εάν θέλεις να παραμείνεις ψηλά στη βαθμολογία του ομίλου», ανέφερε ο Ρόζενμπεργκ, που συνέχισε.«Είναι ξεκάθαρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλο για αυτό».
Καταλήγοντας, σημείωσε: «Και νομίζω ότι το να πάρουμε την πρόκριση είναι κάτι πάρα πολύ πιθανό, καθώς είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στα παιχνίδια στην έδρα μας. Υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές μας και ειδικά στο παιχνίδι μας, το οποίο βελτιώνεται στην έδρα μας. Έχουμε πάρει πολλές νίκες στο γήπεδό μας, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην το κάνουμε και στο Champions League».

Ας ξεκαθαρίσει κάποιος στα σουηδικά αγόρια ότι είναι δύσκολο το αποψινό παιχνίδι και να ξεκαβαλήσουν το καλάμι γιατί εκεί ψηλά που βρίσκονται θα αρπάξουν κανένα κρύωμα!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0