«Παίζει μπάλα» με Τράουκο

Το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λίβερπουλ, για τον Τσιμίκα, μπορεί να μην έχει ακόμη επισημοποιηθεί, αλλά μοιάζει να είναι θέμα -λίγου- χρόνου.

Δείτε την εκπομπή μας :

Οι Πειραιώτες δεν κάθονται με… σταυρωμένα χέρια και θέλουν να βρουν από τώρα τον αντικαταστάτη του νεαρού μπακ, προκειμένου να μην «ψάχνονται» την τελευταία στιγμή. Το όνομα του Τράουκο είναι εκείνο, το οποίο προτάσσεται και ο Ολυμπιακός προχωρά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Θρύλος κινείται επίσημα, πλέον, για τον Περουβιανό παικταρά, ο οποίος αναμένεται να πάρει την θέση του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας και να γίνεται το νέο βασικό αριστερό μπακ. Ο Τράουκο ανήκει, ως γνωστόν, στην Σεντ Ετιέν, στην οποία όμως δεν παίζει πολύ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να θέλει να αποχωρήσει.

Η προοπτική του Ολυμπιακού μοιάζει ιδανική για τον ίδιο, ενώ και ο Ολυμπιακός βλέπει στο πρόσωπό του, τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τσιμίκα. Δεν είναι η μόνη λύση που έχει ο Ολυμπιακός. Ο Μαρτίνς δεν δουλεύει έτσι, έχει πάντα εναλλακτικές έτοιμες. Παρόλα αυτά, η περίπτωση του Τράουκο προτάσσεται και αυτή προχωράει ο Ολυμπιακός.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0