Οταν ο Βαρδινογιάννης ενδιαφερόταν για τον Ολυμπιακό!

Ν
Θα μιλήσει ο αποδυτηριάκιας και θα κάνει αποκαλύψεις συγκεκριμένες. Δεν είναι καθόλου περίεργο ένας μεγάλος στο χώρο, ο πιο ισχυρός, να ξέρει τι γίνεται σ’ έναν ανταγωνιστή του. Ξέρετε τι έκανε ο Γιώργος;
Βγήκε κι αυτό στη φόρα. Ότι ήθελαν να κάνουν παράρτημα την ΑΕΚ. «Δορυφόρο» το λένε τώρα. Ο μεγάλος, δηλαδή, πριν επιστρέψει ο Μελισσανίδης το σκεπτόταν να πει σ’ έναν δικό του να πάρει το κατεστραμμένο μαγαζί, ευκαιρία είναι, ακόμα και με τα χρέη του, και έτσι να βάλει χέρι σ’ ένα τεράστιο μέγεθος της ποδοσφαιρικής αγοράς, όπως είναι η ΑΕΚ.Να μιλήσει ο αποδυτηριάκιας και να κάνει αποκαλύψεις συγκεκριμένες. Κατ’ αρχήν, δεν είναι καθόλου περίεργο ένας μεγάλος στο χώρο, ο πιο ισχυρός, να ξέρει τι γίνεται σ’ έναν ανταγωνιστή του. Δεν λέω ότι πράγματι έγινε σκέψη, ακόμα και απόπειρα να παραρτηματοποιηθεί κοτζάμ ΑΕΚ. Λέω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, και είναι ό,τι λέω, είχε δείξει παρασκηνιακό βέβαια ενδιαφέρον για τις διοικητικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό επί εποχής Αργύρη Σαλιαρέλη. Καμμία σχέση με τον «Αργύρη» που στις κασέτες εμφανίζεται σαν υποψήφιος «μπροστινός» του ισχυρού στην υπόθεση της ΑΕΚ.
Όταν, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, επί του λεγόμενου «βασιληά των ρουμπινιών» Αργύρη Σαλιαρέλη, δεν είχε σταθερή διοίκηση και δεν ήξερε κανείς τι μέρα ξημερώνει αύριο στο λιμάνι, ήταν επόμενο ο Βαρδινογιάννης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ να μιλάει με άνθρωπο της διοίκησης του Ολυμπιακού. Και να συμβουλεύει ο καπετάνιος τον άλλονα πώς πρέπει να κινηθεί για το καλό του αιώνιου αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Η ΝΔ δεν έχει κατάσκοπο στον Σύριζα; Αλλοίμονο. Ο Σύριζας δεν ενιδαφέρεται να μαθαίνει τι μαγειρεύει και πως κινείται ο Σαμαράς; Αλλοίμονο. Ο αστείος είναι εκείνος που αδιαφορεί για τον αντίπαλό του. Οργιάζει η κατασκοπία και η αντικατασκοπία ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια.

Τι λέμε; Στο pay-roll της ΚΥΠ πάντα υπήρχαν βουλευτές και υπουργοί των Σκοπίων. Το τράβηξα πολύ;

Share and Enjoy !

0Shares
0 0