Κασάμι : ” Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά”

1138019

Ο Παιτίμ Κασάμι βραβεύτηκε ως ο MVP της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Στον απόηχο της βράβευσης, ο άσος του Θρύλου τόνισε: «Σας ευχαριστώ για αυτή τη βράβευση και το βραβείο. Επίσης, ευχαριστώ τον προπονητή. Μου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και ελπίζω να έχουμε μία θαυμάσια σεζόν».

Το βραβείο το παρέλαβε από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος τόνισε:

«Ήρθε η ώρα να βραβεύσουμε τον Κασάμι, έναν παίκτη τον οποίο τον συμπαθώ πάρα πολύ. Εκφράζει τον Ολυμπιακό πάρα πολύ, ακόμη και της παλιάς εποχής. Είναι δυνατός, τεχνίτης, σκόρερ και τα δίνει όλα για την ομάδα. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στο πρωτάθλημα Ελλάδας και στο κύπελλο Ελλάδας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και κάθε Κυριακή να γίνεται καλύτερος, γιατί πραγματικά του αξίζει όχι μόνο αυτό το κύπελλο, αλλά και πολλά τα οποία θα έρθουν σιγά – σιγά».

Απευθυνόμενος προς τον Κασάμι, ο κ. Θεοδωρίδης είπε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα είσαι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Και το ξέρεις αυτό. Έχουμε συζητήσει σχετικά με αυτό. Σου εύχομαι τα καλύτερα με τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με όσα θα πάρεις στο μέλλον με τον Ολυμπιακό. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0