Επιμένει και ελπίζει για Αραούχο η ΑΕΚ

Επιμένει και ελπίζει για Αραούχο η ΑΕΚ

Πλώρη για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού έχει βάλει η ΑΕΚ με εντολή του Χιμένεθ, ενώ δεν τα παρατάει και συνεχίζει να ελπίζει για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού θα κινηθεί όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ, αφού ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει έναν παίκτη που θα αποτελεί «κολόνα» στην κορυφή της επίθεσης και θα έχει διαφορετικά προσόντα από εκείνα που έχει ο Λιβάια.

Την ώρα που εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις, όπως η δύσκολη του Κερζάκοφ, υπάρχει στο προσκήνιο η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο τον οποίο θέλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όσο η Λας Πάλμας αποκτά επιθετικούς, με τελευταία αυτή του Βιτόλο από την Ατλέτικο, η «Ένωση» ελπίζει πως θα καταφέρει να πετύχει την επιστροφή του Αργεντινού επιθετικού που τρελαίνει τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Άλλωστε, το θέμα το άφησε ανοικτό με τις χθεσινές δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που δεν έκλεισε την πόρτα για μια πιθανή επιστροφή του παίκτη.

Στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τις εξελίξεις και ελπίζουν ότι ο συνωστισμός στην επίθεση της Λας Πάλμας, θα γεννήσει θέμα για επιστροφή του Αραούχο.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0