Έδωσε δικαιώματα και έχασε

Ο Παναθηναίκος νίκησε με 66-77 μέσα στο  ΣΕΦ τον πολύ κακό επιθετικά Ολυμπιακό που φωνάζει και δίκαια για κάποιες λάθος αποφάσεις τον διαιτητών όπως το φάουλ του Μάντζαρη (Αρχική Φωτογραφία) πάνω στον Ρίβερς και το Μπρος πίσω του Καλάθι στο στο 1:06 πριν το τέλος και ενώ η διαφορά ήταν στο -5.

Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πατήσει πάνω στην διαιτησία αλλά στην κακή εικόνα που είχε από το 25ο λεπτό και μετά όπου προηγήθηκε με 41-40, αλλά ήταν και άτυχος καθώς όσο Ρίβερς αλλά και ο Τζείμς ότι εκτελούσαν τρίποντα η δίποντα ήταν μέσα, επιπλέον  ο παίχτης που ξεχώρισε και κράτησε τον Ολυμπιακό στον αγώνα ήταν Ο Β. Μάντζαρης που  είχε 16 πόντους και ακολούθησε ο Πρίντεζης με  13.

Σφαιρόπουλος: «Xάθηκε ένας τίτλος, έχουμε άλλους δύο»

Παίζαμε έναν ημιτελικό Κυπέλλου. Ξέραμε πως θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα άλλα τρία που έχουμε παίξει με τον Παναθηναϊκό. Επειδή θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να προκριθούμε στον τελικό, αυτό κάπου λειτούργησε αρνητικά, στο καθαρό μυαλό που έπρεπε να δείξουμε. Στο πρώτο μέρος, παίξαμε καλή άμυνα, αλλά στην επίθεση δεν λειτουργήσαμε σωστά. Δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι. Δεν εκτελέσαμε σωστά. Ήμασταν νευρικοί και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Θέλαμε το εύκολο καλάθι, χωρίς να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις και όλο αυτό μας κράτησε χαμηλά στην παραγωγική διαδικασία. Στο δεύτερο μέρος, προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ήμασταν νευρικοί και δεν βγάλαμε την άμυνα, που έχει υπάρξει το όπλο μας μέχρι στιγμής. Απογοητευτήκαμε αμυντικά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μας να πάρει κάποια σουτ και να πετύχει καλάθια. Είχαν μια ικανή διαφορά και πήραν στο τέλος τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς χάσαμε έναν τίτλο, αλλά έχουμε ακόμα δύο διοργανώσεις μπροστά μας. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε πολύ και να διεκδικήσουμε ένα από τους άλλους δύο τίτλους»,

 

το Φύλλο Αγώνος του ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αναφέρει:

Στο 7:17″ του Β’ δεκαλέπτου, οπαδοί της ομάδας Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ φώναζαν εν χορώ: “Π@@@ και πρ@@@@ Γιαννακόπουλε”. Έγινε 2η έγγραφη παρατήρηση στο Φύλλο Αγώνα και ενημερώθηκαν οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος προκειμένου να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Στο 5:09 του Δ’ δεκαλέπτου, οπαδοί της Α’ ομάδας Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ φώναζαν εν χορώ: “Σφύρα καλα που@@@ γιε”. Έγινε 3η έγγραφη παρατήρηση στο Φύλλο Αγώνα και ενημερώθηκαν οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος, προκειμένου να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου».

Τα δεκάλεπτα: 15-14,  28-29, 45-52, 67-77

Share and Enjoy !

0Shares
0 0