Χολέμπας: «Κλειδί η άμυνα…»

Ο Χοσέ Χολέμπας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην άμυνα του Ολυμπιακού και με τις εμφανίσεις του, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους πρώτους της στόχους, στη σεζόν 2020-21. Μίλησε ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα, στην κάμερα της Nova, αλλά όχι μόνο για το ματς του πρωταθλήματος, αλλά και για την κλήρωση του Champions League.

Δείτε την εκπομπή μας :

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως…

«Όλοι περιμένουν από εμένα να πω ότι ο όμιλος είναι δύσκολος. Δεν έχει νόημα, όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι στο Champions League… Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στον εαυτό μας, στις δυνάμεις μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας», είπε αρχικά.

«Είναι πάντα ιδιαίτερο το να βρίσκεσαι στο Champions League. Δεν νομίζω πως κάποιο παιχνίδι από αυτά που θα δώσουμε, μπορεί να έχει λιγότερη σημασία, από άλλα…», συνέχισε.

«Κάθε μέρα είναι ολοένα και καλύτερα, μέσα στην ομάδα. Είναι ενδιαφέρον να αναλύουμε τον αντίπαλο, αλλά σημαντικότερο είναι το πως εμφανιζόμαστε εμείς. Είναι το να αναλύουμε τη δουλειά που εμείς κάνουμε. Εμείς θέλουμε να είμαστε ο Ολυμπιακός και να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς», τόνισε για το προσεχές ματς με τον ΠΑΣ.

«Το να αμύνεσαι σωστά σημαίνει ότι μπορεί να κερδίζεις πιο εύκολα τα παιχνίδια σου. Αν είσαι ασφαλής πίσω, δεν μπορείς να χάσεις εύκολα. Είναι το πρώτο βήμα προς τη νίκη», κατέληξε, μεταξύ άλλων.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0