Χάσι: «Ο Πρόεδρος ικανοποίησε όλες μου τις επιθυμίες»

Χάσι: «Ο Πρόεδρος ικανοποίησε όλες μου τις επιθυμίες»

Ο Μπέσνικ Χάσι, μετά τη νίκη επί της Ριέκα και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως οι παίκτες του δούλεψαν σκληρά ενώ ο Πρόεδρος ικανοποίησε όλες του τις επιθυμίες.

Χάσι

Αναλυτικά:«Αυτή η νίκη πρώτα απ’ όλα σημαίνει πολλά για το κλαμπ. Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Όλα τα εύσημα πάνε σε αυτούς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στην ομάδα αλλά και επειδή έκανε κάθε επιθυμία μου πράξη για να ενισχυθεί η ομάδα. Η νίκη αξίζει στους παίκτες μας και πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο μας. Τώρα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στους ομίλους του Champions League».

> Πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού! (pics)

Μεθαύριο είναι η κλήρωση έχετε κάποια προτίμηση; «Αυτή την ώρα δεν σκέφτομαι τίποτα. Είμαι φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης οπότε ένας όμιλος που θα βρισκόταν μέσα η Ρεάλ δεν θα ήταν άσχημος αλλά δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Τώρα γιορτάζουμε τη νίκη μας και περιμένουμε να μάθουμε τους αντιπάλους μας».

Πού κρίθηκε η πρόκριση; «Στο ομαδικό πνεύμα. Από το πρώτο λεπτό όλοι στην ομάδα δούλεψαν με αυτό το στόχο και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας κάναμε πράξη αυτή την πρόκριση. Όλος ο σύλλογος δούλεψε πολύ για αυτή τη πρόκριση. Όπως είπα και πριν και ο πρόεδρος βοήθησε με τις κινήσεις που έγιναν. Υπάρχει και ο Βρέτζος που βοήθησε την ομάδα δούλεψαν σκληρά για να βρεθούμε εκεί».

> Η πρόκριση φέρνει λεφτά (market pool) με ουρά στον Ολυμπιακό!

Η πρόκριση αλλάζει κάποια σχέδια για μεταγραφές : «Όχι ελπίζω όχι. Και έχω την αγωνία μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου να μη φύγει κανείς και θέλω να μείνουν όλοι».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0