” Αγκυροβόλησε” στο λιμάνι ο Μίτσελ ;

6604167DD779952BD232D18D33D8914D

Ο Ισπανός προπονητής των ερυθρολεύκων, Μίτσελ, βλέπει θετικά την ιδέα παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά.

Πρόσφατα βγήκε δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Μίτσελ θα βρισκόταν με στελέχη της ομάδας για να συζητήσουν το μείζον θέμα του συμβολαίου του , το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015. Τελικά το δημοσίευμα επαληθεύτηκε καθώς από ότι φαίνεται και οι δύο πλευρές θέλουν να ανανεωθεί το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Συνήθως τέτοιες κινήσεις με τον προπονητή δεν γίνονται τέτοια εποχή , αλλά από ότι φαίνεται ο Ισπανός έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την εξαιρετική πορεία της ομάδας μας στο Champions League  την περσινή χρονιά καθώς και για το εξαιρετικό ξεκίνημα με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Επίσης βασικό στοιχείο είναι ότι έχει πολύ καλές σχέσεις  με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Μαρινάκη, ο οποίος του έχει πλήρη εμπιστοσύνη και δεν επεμβαίνει διόλου στο έργο του. Εξίσου σημαντικό που πρέπει να αναφερθεί είναι η καλή σχέση που έχει και με τους παίκτες ( θυμόμαστε όλοι πως βοήθησε ψυχολογικά τον Μήτρογλου μετά την καμπύλη που είχε στην απόδοση του μετά την επάνοδο του από την Φούλαμ) , αντιμετώπισε το θέμα των μεταγραφών με τον πιο σωστό τρόπο χωρίς να υπάρχουν παρεξηγήσεις και γκρίνιες και φυσικά με τις επιλογές του στο μεταγραφικό κομμάτι άλλαξε την ομάδα , την ανανέωσε!

Βέβαια και ο ίδιος ο Μίτσελ θέλει να παραμείνει γιατί του αρέσει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα , καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να πάψουν να τον αμφισβητούν , αλλά από ότι φαίνεται του αρέσει και το υπέροχο μεσογειακό κλίμα της χώρας μας , την οποία λάτρεψε μέσω της θητείας του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αυτό που φοβόμαστε είναι μην γίνει κανένα μεγάλο μπαμ από κάποια “μεγάλη δύναμη” της Ευρώπης με μεγάλη προσφορά. Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του για την “βασίλισσα” της Ευρώπης, Ρεάλ  Μαδρίτης.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0