Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν την περίπτωση του Πεδράο για την άμυνα του Ολυμπιακού, παίκτης που έχει ρήτρα αποδέσμευσης 30 εκ. ευρώ και θα τον ήθελε πολύ ο Μαρτίνς εφόσον στραβώσει του Σεμέδο.

«Εχοντας χάσει τις τελευταίες δύο σεζόν το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να ξαναγεννηθεί ως κυρίαρχος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη στήριξη για να χτίσει την ομάδα ύστερα από τη 2η θέση της περσινής σεζόν και υπάρχουν στόχοι από την Πορτογαλία.

Ο σπουδαιότερος εξ αυτών είναι ο Πεδράο, ο κεντρικός αμυντικός της Βιτόρια Γκιμαράες», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της «A Bola», το οποίο μετά στέκεται στο ότι ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον 26χρονο από τη διετή συνεργασία τους στο σύλλογο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, φέρεται να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές, αλλά ο Λουίς Κάστρο (τεχνικός της Γκιμαράες) δεν θα ήθελε να τον χάσει.

Ο Πεδράο τα έχει πάει εξαιρετικά στην 4ετή παρουσία του εκεί, έχοντας παίξει σε 105 ματς σκοράροντας 3 φορές. Ετσι, οι διοικούντες το σύλλογο τον «έδεσαν» μέχρι το 2022 βάζοντάς ρήτρα αποδέσμευσης 30.000.000 ευρώ! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Πηγή Gazzetta.gr