Ο Νάιχαους μίλησε για την καριέρα του

Ο Νάιχαους μίλησε για την καριέρα του

Ο Νάιχαους μίλησε για την καριέρα του

Συνέντευξη σε ολλανδικό Μέσο παραχώρησε ο Μπας Νάιχαους, ο ρέφερι του αποψινού αγώνα της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό.

204a3c_825705

Ο Ολλανδός αναφέρθηκε στην καριέρα του, έκανε την αυτοκριτική του και αποκάλυψε τους στόχους του.

«Επιτέλους το πάθος μου ανταμείφθηκε. Όταν είσαι τόσον πολύ καιρό στο πρώτο γκρουπ, το ερώτημα είναι το πότε θα κάνεις το επόμενο βήμα. Όταν έρχονται τα καλά νέα, δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος», ανέφερε ο Ολλανδός για τον προβιβασμό του στο Elite Group αυτό το καλοκαίρι και συνέχισε.

«Οι διαιτητές είναι αθλητές και θέλουν κι αυτοί να φτάσουν στην κορυφή. Προπονούμαι πολλές ώρες την εβδομάδα και όταν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο, αυτό σου προσφέρει ικανοποίηση. Αλλά ένα λάθος μπορεί να κοστίσει τη δουλειά σου».

Εν συνεχεία ο Νάιχαους έκανε την αυτοκριτική του για την άρνησή του να είναι ο πέμπτος ή ο έκτος άνθρωπος ενός διαιτητικού τιμ. «Πιστεύω πως η ειλικρίνειά μου εκτιμήθηκε. Δεν πίστευα πως θα ήμουν άνετα για να πάω στον επόμενο στόχο. Αυτά δεν είναι για μένα».

Καταλήγοντας ο Ολλανδός εξήγησε κάποια πράγματα για τους λόγους που οι ρέφερι γίνονται πιο γνωστοί όσο μεγαλώνουν. «Πιστεύω πως οι άνθρωποι δένονται με έναν συγκεκριμένο διαιτητή. Ο Ρόελοφ Λουίνγκε είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα για αυτό. Κατηγορήθηκε στην αρχή της καριέρας του, αλλά μετά έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής. Έχω παρατηρήσει πως οι άνθρωποι εκτιμούν τον τρόπο που σφυρίζω, γιατί προσπαθώ να κάνω ωραίο το παιχνίδι».

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/109162-o-naixaoys-milhse-gia-thn-kariera-toy