Ντάνιελ Χάκετ από τον Πειραιά…

Ντάνιελ Χάκετ από τον Πειραιά…

Το πρώτο από τα τέσσερα βήματα πραγματοποιήθηκε χτές βράδυ αφού οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 74-59 έναντι της Ζαλγκίρις. Πλέον, η πίστη για πρόκριση ολοένα και αυξάνεται. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό όταν έχεις τέτοιους παίχτες;;

75534_1217709541587716_570808988989781614_n

Ο Χάκετ αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να ενισχύσει την ομάδα του Πειραιά. Ιταλό-Αμερικανός γεννημένος 19 Δεκεμβρίου του 1987. Διεθνής με την φανέλα της Ιταλίας. Έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται ως Πόιντ γκάρντ και Σούτινγκ γκάρντ. Έχει συμβόλαιο με τους πειραιώτες για δύο χρόνια, ωστόσο όλοι στον Πειραιά ευελπιστούμε πώς θα φοράει τα Ερυθρόλευκα για πολλά χρόνια ακόμα.

Με την ομάδα έχει δεθεί στο μέγιστο και μπορούμε να πούμε με σιγουριά οτι ο Ντάνιελ είναι γνήσιος Πειραιώτης. Αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, και ο κόσμος με την σειρά του τον Λατρεύει. Έχει βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο επ’ακρο και σίγουρα έχει πολλά ακόμα να μας δώσει. Όταν έχεις τέτοιους παίχτες δεν φοβάσαι τίποτα, παρά μόνο τον κακό σου εαύτο. Η πίστη για πρόκριση ολοένα και αυξάνεται.

Επόμενος τελικός το βράδυ της Παρασκευής απέναντι στην Ρεάλ. Νίκη ψυχολογίας όπου θα κρίνει πολλά για την συνέχεια. Η ομάδα μας την χρειάζεται αυτήν την νίκη και θα την πάρει…Με 6ο παίχτη τον κόσμο του  που ως γνωστόν θα κατακλείσει το Φαληρικό στάδιο.