Νέοι διάλογοι… φωτιά!

Νέοι διάλογοι… φωτιά!

Νέοι διάλογοι… φωτιά!

Νέες σοκαριστικές συνομιλίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αργά χθες βράδυ, με τον υπερκοριό να… «συλλαμβάνει» τον πρώην σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρο Μηλιωρίδη να δίνει «ραντεβού» με τον Αρμένιο αρχηγό της οργάνωσης, για συνάντηση στις φυλακές των Τρικάλων και να του λέει πως προτίθεται να δωρίσει στον διευθυντή του σοφρωνιστικού καταστήματος το διαρκείας του στην Τούμπα. Σε πάρα πολλές συνομιλίες, υπάρχουν συνθηματικά και αίσθηση έχει προκαλέσει η αναφορά ενός «μεγάλου», ο οποίος έμεινε πολύ ικανοποιημένος.

Όλα έχουν ξεκινήσει από την έφοδο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την κατάχεση πέντε τιμολογίων, που φέρονται να έχουν εμπλακεί το μέλος της εγκηματικής οργάνωσης, Εριτζιάν, με τον Αγκατζανιάν να διευθύνει την όλη κατάσταση μέσα από τις φυλακές. Παράλληλα, ο Μηλιωρίδης φέρεται να έχει εμπλακεί και αυτός.

Ακολουθούν οι διάλογοι, όπως τους δημοσίευσε η εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ 24/07/15, ΩΡΑ: 12:28

-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Έχω να σου πω κάτι… Τις προάλλες είχα πάει στην Τούμπα σε εκείνον τον φαλακρό, ήθελα να βολέψω έτσι ώστε να έχουν κανένα μεροκάματο τα παιδιά εκεί, αλλά δεν μου βγήκε. Αλλά μου υποσχέθηκε μέσα στον ΠΑΟΚ. Τώρα θα πάω να δώσω την Τετάρτη τα χαρτιά του Ντίμπκα και του Μάρκου για να μπουν μέσα στον ΠΑΟΚ να δουλέψουν.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Χμ. Με ποιον έχεις μιλήσει, μαζί του;
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Με τον φαλακρό, ναι με τον φαλακρό, ο ίδιος μου του είπε, μου είπε θέλεις να βάλουμε τα παιδιά να δουλέψουν μέσα στον ΠΑΟΚ; Είπα ναι, γιατί όχι.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Είναι πολύ καλό αυτό, μεροκάματο είναι και θα ανοίξει και πολλές πόρτες,… Έντο μου, μακάρι να είναι καλά και οι δύο, αλλά αν αρχίσουν να μην ακούνε, τότε σαν το καπάκι της σαμπάνιας θα φύγουν και από τον ΠΑΟΚ και δεν θα είναι πουθενά αλλού. Εγώ νομίζω μέχρι τώρα μια χαρά πηγαίνουν, έτσι δεν είναι;
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Έτσι είναι αδερφέ μου, έτσι είναι.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Εγώ δεν τους θέλω τόσο πολύ για να μην πάρουν αέρα. Που και που με παίρνει τηλέφωνο ο φαλακρός. Καλά είναι, μεροκάματο είναι, ας μπούνε… Ναι, τότε στείλε μου με μήνυμα. Τέλεια είναι η περίπτωση του ΠΑΟΚ, ωραία.
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Ανοίγει τουλάχιστον μια πόρτα.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ναι, τώρα δες, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι να μην πεις σε κανέναν ποιος και γιατί μπήκε στον ΠΑΟΚ, γιατί υπάρχει μάτι, κατάλαβες; Υπάρχουν πολύ που δεν θέλουν, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Κατάλαβα.

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ 03/08/15, ΩΡΑ:18:24

-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Ναι, άκου αδερφέ, ξέρεις με ποιον ήμουνα τώρα; Με εκείνον τον φαλακρό… Τον φαλακρό της Τούμπας… Είναι μια περίπτωση αλλά γι’ αυτή την περίπτωση πρέπει να μιλήσουμε από κοντά, τώρα έχω δώσει το ονοματεπώνυμό σου ήδη σ’αυτόν και τώρα θέλει το όνομα του διευθυντή των φυλακών ή το επίθετο του γιατί μπορεί να έρθουμε στις δέκα του μηνός εμείς, εγώ και αυτός… Εγώ του είπα έλα να πάμε μαζί για να μιλήσουμε από κοντά για να είσαι και εσύ, να είμαι και γω… Επειδή ήθελε την απάντηση κατευθείαν από μένα.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Πες του όχι, να μη βιάζεται…
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Εγώ του το είπα
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Τι περίπτωση είναι;
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Όχι, όχι, όχι δεν είναι για να τα πούμε στο τηλέφωνο
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Άρα δεν χρειάζεται να πεις
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Εγώ του είπα εγώ δεν θα σου δώσω την απάντηση κατευθείαν, του είπα πάμε εκεί μαζί και θα μιλήσουμε και θα πάρεις εκεί την απάντηση.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Μια χαρά θα είναι, αυτός έχει επαφές, ας πάρει αυτός τηλέφωνο μέσω…, αυτός εδώ και σαράντα πέντε χρόνια είναι στον ΠΑΟΚ, έχει γεράσει στον ΠΑΟΚ… Αυτό καλό είναι, ας έρθει και…

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ 04/08/15, ΩΡΑ:12:51

-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Του είπα αυτός πρέπει να είναι ενημερωμένος για όλα, μου είπε τότε εντάξει, τότε ας το ξέρει μόνο αυτός και κανένας άλλος… Αλλά εγώ του είπα ότι χωρίς εσένα εγώ δεν κάνω καμία δουλειά… Δεν υπάρχει τέτοια πράμα και να σου πω και κάτι, ο χθεσινός φαλακρός μου είπε ας κάνουμε έτσι ώστε και εσύ να μην το μάθεις.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Για ποιο θέμα;
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Αυτό το θέμα για το οποίο τον φέρνω σε εσένα.

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ 07-08-2015, ΩΡΑ 21.46

Ο ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ θέλει να επισκεφτεί τον αρχηγό της οργάνωσης που είναι έγκλειστος στις φυλακές στα Τρίκαλα και αυτός του λέει να δωρίσει στον διευθυντή των φυλακών ένα εισιτήριο διαρκείας του Π.Α.Ο.Κ., για να έχει προνομιακή μεταχείριση. Ο ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ λέει ότι θα δώσει το δικό του διαρκείας και θα φέρει και αθλητικά είδη του Π.Α.Ο.Κ.

-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Ε τότε θα ‘ρθω εγώ στις 18… Εντάξει, εγώ θα ‘ρθω τότε, έχω και πολλά πράγματα να φέρω, και μπάλες θα σας φέρω και ρούχα και φόρμες… Θα τον φέρω και αυτόν, να δω φανέλες των παικτών με υπογραφές και τέτοια.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ναι, ναι, εγώ ξέρεις τι ήθελα να σε ρωτήσω; Εντάξει, άστο αυτό, εεε εγώ έμαθα κάτι εισιτήρια, ας πούμε όταν είναι κάτι που ρε παιδί μου που χωρίς σειρά, αυτά που μπαίνεις, ας πούμε για ένα χρόνο, κάτι εισιτήρια, τελευταία έμαθα, δεν ήξερα, κάτι που είναι ας πούμε άνθρωπος στον ΠΑΟΚ, για ένα χρόνο είναι, για κάτι…
-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Α αυτά είναι διαρκείας.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Α για για για τον Διευθυντή μπορούμε να το δώσουμε ένα δώρο; Δηλαδή να δώσεις εσύ.
-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Θα του δώσω εγώ το δικό μου, έχω εγώ ένα στη Θύρα 3, θα του δώσω.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Είναι πολύ καλός και είναι τρελαμένος Παοκτσής.
-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Ναι, μου ‘δωσαν εμένα ένα, το δικό μου, ένα διαρκείας στη Θύρα 3… Που κάνει αυτό πέντε κατοστάρικα (500), θα του το δώσω εγώ δώρο για σένα.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ααα άμα είναι, είναι ωραίος είναι γιατί ξέρεις, του χρόνου γράφουμε και άδεια αυτά…
-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Μη στε… μη στεναχωριέσαι θα του το φέρω εγώ αυτό…
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ε αυτά, ωραία, αυτό εντάξει, εγώ μόλις έρθει θα σε… γιατί είπα και τον Έντι λέω καλύτερα να ‘ταν και αυτός εδώ, είναι και ο…
-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Ναι, όχι, όχι, πρέπει να είναι και αυτός εκεί για να κάνω σχέση μαζί του.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ωραία, ωραία, να είσαι καλά, να είσαι καλά.

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ 28/08/15, ΩΡΑ:23:08

-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Τι κάνεις Ντε Νίρο;… Τι πρόγραμμα έχεις αύριο;
-ΤUOMANIAN: Τίποτα.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Πάρε τηλέφωνο τώρα τον Έντο, βρεθείτε, αυτός θα στα πει όλα από κοντά, δε χρειάζεται να πούμε τίποτα στο τηλέφωνο, γιατί άλλα λέμε και άλλα κάνουν… Αυτό το χρειάζομαι προσωπικά εγώ, αυτό πρέπει να γίνει αύριο, είναι μια ”κοπέλα” εκεί πέρα που πρέπει να της δοθούν ”λουλούδια”, μια ”τούρτα”, ένα καλό ”σουβλάκι” και πρέπει να κάνετε μια καλή φωτιά για να ”ψηθεί” καλά, κατάλαβες… τα υπόλοιπα… δεν είσαι μόνος σου, θα είναι και αυτός, ο Τούρο και ο τέτοιος, κατάλαβες; Απλά είπα να είσαι και συ μαζί τους.

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ 14/10/15, ΩΡΑ:10:42

-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Εεε θα πάω τώρα στο γραφείο, στο ξενοδοχείο είσαι; Ωραία, θα πάω στο γραφείο, θα σου κάνω μια αναπάντητη, θα σε πάρω τηλέφωνο μάλλον και απ’ το ξε… απ’ το, απ’το τηλέφωνο που έχεις στο δωμάτιο θα με πάρεις στο γραφείο
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Όχι ρε φίλε τι να κάτσω να κάνω; …σήμερα. Έστειλα ”λουλούδια” χθες, απλά ήθελα να ρωτήσεις τη δικιά σου άμα ήτανε καλό το ”μπουκέτο”.
-ΜΗΛΙΩΡΙΔΗΣ: Πρέπει να… πρέπει να πάω, τέλος πάτων, άστο… Καλά, κάτσε, κάτσε, περίμενε να πάω στο γραφείο και να σε πάρω από κει τηλέφωνο.

ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, 27/10/15, ΩΡΑ:11:14

-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Καλά είμαι και αδερφέ, καλά. Είχα πάει στον φαλακρό μας.
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ναι επειδή θα έρθει ο κουμπάρος την Παρασκευή. Σου τις έδωσε;
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Ναι, έχω πάρει, πάνω κάτω είναι αδερφέ, τρία σετ έχει βάλει
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Τρία σετ; Μπράβο.
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Και την άλλη φορά, την επόμενη Παρασκευή, εάν έρθω εγώ είπε θα φέρω ένα μπουφάν… Ένα μπουφάν του ΠΑΟΚ… Εντάξει, τότε θα κάνω τέτοιο, θα τον συναντήσω, θα του τα δώσω, θα δώσω και τα τρία σετ, έτσι δεν είναι αδερφέ; Έτσι όπως είναι, με σακούλες θα του τα δώσω
-ΑΓΚΑΤΖΑΝΙΑΝ: Ναι, γιατί τα παλιά μου τα μοίρασα, η αλήθεια είναι δεν έχω, δύο σετ έχω μόνο, με το ένα κάνω γυμναστική και το άλλο τέτοιο είναι
-ΕΡΙΤΣΙΑΝ: Από τις δουλειές, αυτή που είχαμε πάει τελευταία στην Αθήνα, ο μεγάλος έχει μείνει πολύ ικανοποιημένος… Και ο φαλακρός μας είπε πως εάν δεν γίνει τίποτα μέσα σε δύο μήνες θα είμαστε ήρεμοι.