Μόλις δεις αυτό το βίντεο θα αγαπήσεις την κοιλιά σου (ειδικά αν...

Μόλις δεις αυτό το βίντεο θα αγαπήσεις την κοιλιά σου (ειδικά αν δεν έχεις 6pack)

Μόλις δεις αυτό το βίντεο θα αγαπήσεις την κοιλιά σου (ειδικά αν δεν έχεις 6pack)

Κάθε προσπάθεια ώστε να νιώσουν οι γυναίκες καλύτερα με τον εαυτό τους είναι θεμιτή και θα την αναπαράγουμε όσο κι αν συναντά αντιδράσεις.

bellyjelly-out

Έτσι αυτή τη φορά, ένα νέο κίνημα, θέλει να κάνει τις γυναίκες να νιώσουν άνετα με την κοιλιά τους, ειδικά όταν αυτή είναι πλαδαρή και έχει δίπλες.

Το όνομά του; “BellyJelly”

Στο βίντεο λοιπόν θα δούμε γυναίκες όλων των μεγεθών να τρέχουν, να σηκώνουν βάρη, να κολυμπούν, να χορεύουν και γενικά να είναι δυνατές και να ασχολούνται με όλες τις δραστηριότητες, ενώ η κοιλιά τους είναι αυτό που λέει και το όνομα του βίντεο “ζελεδένια” και σε πλήρη θέα.

Στην πραγματικότητα αυτό το βίντεο του Movemeant Foundation, θέλει να ενθαρρύνει τις γυναίκες να νιώσουν άνετα με το σώμα τους και να αγαπήσουν το “bellyjelly” τους, φορώντας ακόμα και αθλητικά σουτιέν όταν γυμνάζονται, χωρίς να ντρέπονται γι’ αυτό.

“Όταν νιώθεις περήφανη για την κοιλιά σου, δείχνεις έξω το θάρρος σου, τη δύναμή σου, το ποια είσαι”. Οι πράξεις και τα λόγια σου είναι σε πρώτη μοίρα, ενώ κανείς δε θα έπρεπε να ασχολείται με την εικόνα σου τόσο, αφού ό,τι κι αν φοράς, το σώμα σου μπορεί να κάνει υπέροχα πράγματα.