«Με Μάρκο Σίλβα ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού»

«Με Μάρκο Σίλβα ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού»

«Με Μάρκο Σίλβα ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν ισχύει το δημοσίευμα της “Record” και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό τους με τον Μάρκο Σίλβα.

marco_silva

Δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Record ανέφερε πως στον Ολυμπιακό «κουράστηκαν» να περιμένουν την λύση της συνεργασίας του Μάρκο Σίλβα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και εγκαταλείπουν την περίπτωσή του.

«Στον Ολυμπιακό κουράστηκαν να περιμένουν και εγκατέλειψαν, όπως φαίνεται, το θέμα της πρόσληψης του Μάρκο Σίλβα. Υπάρχει μεν κατανόηση με τον προπονητή όμως η υπόθεση με την Σπόρτινγκ φαίνεται πως “παγώνει” την δουλειά, καθώς ο ελληνικός σύλλογος δεν μπορεί να κρατήσει άλλο το θέμα ανοιχτό», έγραψαν οι Πορτογάλοι, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ των Πειραιωτών δεν ισχύει το δημοσίευμα του πορτογαλικού μέσου και οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν κανονικά τον σχεδιασμό τους με τον Μάρκο Σίλβα, περιμένοντας να τελειώσει η ιστορία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/me-marko-silba-o-sxediasmos-tou-olumpiakou/3093307

  • ΒΑΓΓΟΣ

    Όταν ακούω για σχεδιασμό στον Ολυμπιακό, αρχίζουν και με ζώνουν τα μαύρα φίδια …
    Άντε να δούμε και φέτος.

    • Η αλήθεια είναι Βάγγο πως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στη μετα-Βαλβέρδε εποχή, ο σχεδιασμός μοιάζει με ζωγραφική νηπιαωγείου σε καβαλέτο!!! Άντε να δούμε τι θα γίνει φέτος!