Μαθαίνει αντίπαλο για το final-6 ο Ολυμπιακός

Μαθαίνει αντίπαλο για το final-6 ο Ολυμπιακός

Μαθαίνει αντίπαλο για το final-6 ο Ολυμπιακός

Επί ιταλικού εδάφους ολοκληρώνει σήμερα (19:30) ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Champions League υδατοσφαίρισης.

 

Το παιχνίδι με την Μπρέσια είναι βαθμολογικά αδιάφορο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι, μετά την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Τσόλνοκι, είναι οριστικά δεύτεροι στον Α΄ όμιλο. Αντίθετα, η ιταλική ομάδα θέλει τη νίκη για να διασφαλίσει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το final-6, χωρίς να εξαρτάται από το αποτέλεσμα της Ορβοσι με την πρωτοπόρο του ομίλου Τσόλνοκι.

Αργά το βράδυ ο Ολυμπιακός θα μάθει και τον πρώτο αντίπαλό του στο final-6 της Βουδαπέστης, καθώς η αναμέτρηση της Εγκερ με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην Ουγγαρία (21:30 ώρα Ελλάδας) θα καθορίσει ποιος θα είναι δεύτερος και ποιος τρίτος στον Β΄ όμιλο. Αν οι Μαγυαροι νικήσουν, στέλνουν τη Γιουγκ στο δρόμο των Πειραιωτών, σε μία -πρόωρη- ρεβάνς του περσινού τελικού. Σε περίπτωση ισοπαλίας ή νίκης των Κροατών, η Εγκερ θα τερματίσει τρίτη και θα είναι το εμπόδιο στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» για την τετράδα της διοργάνωσης, όπου περιμένει η Προ Ρέκο.

Η τελική φάση του Champions League θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη, από 25 έως 27 Μαϊου.

Το πρόγραμμα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής στους δύο ομίλους:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Μπρέσια (Ιταλία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26/4

Τσόλνοκι (Ουγγαρία)-Ορβοσι (Ουγγαρία) 26/4

Σπαντάου (Γερμανία)-Ολιμπίκ Νις (Γαλλία) 26/4