Λεάλι: «Χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα»

Λεάλι: «Χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα»

Λεάλι: «Χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μία μεγάλη ομάδα»

Ο Ιταλός τερματοφύλακας απολαμβάνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό

olympiakos leali

Ως ευκαιρία ζωής χαρακτηρίζει την παρουσία του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό ο Νίκολα Λεάλι, με δηλώσεις που παραχώρησε στον Τύπο της πατρίδας του.

«Είμαι σε μια ομάδα που έχει ως μοναδικό στόχο να κερδίζει. Είναι μια μεγάλη περιπέτεια και είμαι πολύ ικανοποιημένος που διάλεξα αυτή την προοπτική. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι χαρούμενος. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Super League και ό, τι μπορούμε στην Ελλάδα. Παράλληλα, θέλουμε να φτάσουμε μακριά στο Europa League. Μπορεί στην Ιταλία να θεωρείται συχνά μια χαμηλότερη… διοργάνωση, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός. Είμαστε μέσα με τους στόχους και αυτό με κάνει χαρούμενο», υποστήριξε ο Ιταλός πορτιέρε, που στην συνέχεια μίλησε για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει με τους πρωταθλητές Ελλάδα.

«Αγωνίζομαι στα ευρωπαϊκά ματς και στο κύπελλο, ενώ μετά τον τραυματισμό του Καπίνο παίζω και στο πρωτάθλημα. Σε σύγκριση με το παρελθόν, η ιστορία μου είναι λίγο διαφορετική. Ο στόχος  είναι να μη δεχθώ γκολ, κι όταν αυτό συμβαίνει, σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Πρέπει να βελτιωθώ, ώστε να είμαι τέλειος. Είμαι σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε»