Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός (21:30, Novasports 2)

Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός (21:30, Novasports 2)

Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός (21:30, Novasports 2)

Η δίψα για μία ακόμη πετυχημένη ευρωπαϊκά σεζόν είναι σταθερά μεγάλη για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα των 3 τελικών και των 2 τίτλων την τελευταία 4ετία δεν μπορεί να σκέφτεται διαφορετικά!!!

basket

H παρουσία στο Final-4 του Βερολίνου έχει τεθεί εξ αρχής, δια στόματος προέδρων, προπονητή και παικτών, ως βασικός στόχος της σεζόν. Μέχρι τότε όμως, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να κάνουν τα απαραίτητα.

Το εναρκτήριο εμπόδιό τους λοιπόν στην πρώτη φάση ήταν η Τσεντεβίτα, την οποία και “καθάρισαν” σε ένα ματς με με πολλές ιδιαιτερότητες. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεν γηπεδούχοι, ωστόσο αγωνίστηκαν μακριά από το ΣΕΦ (λόγω τιμωρίας) και πιο συγκεκριμένα, στο Ηράκλειο Κρήτης και στο φιλόξενο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια».

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη Βιτόρια, όπου προπονήθηκαν και το βράδυ της Πέμπτης και φουλάρουν για το 2Χ2. Σε ότι αφορά τώρα τα αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα! Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για το παιχνίδι της Παρασκευής,  έχεις τους πάντες ετοιμοπόλεμους μιας και ο Οθέλο Χάντερ είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Φυσικά, δεν είναι ακόμα στο 100%, αλλά εκεί θα βρεθεί σιγά-σιγά, μέσα από τα παιχνίδια.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος και φορτσάρει για τη δεύτερη νίκη του στην Ευρωλίγκα.