Λαφαγέτ: “Να γεμίσει το ΣΕΦ”

Λαφαγέτ: “Να γεμίσει το ΣΕΦ”

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να κατακλύσει το ΣΕΦ απηύθυνε ο Όλιβερ Λαφαγέτ εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ  / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - RED STAR

Ένα γεμάτο ΣΕΦ θα κάνει πιο εύκολη την αποστολή του Ολυμπιακού στον αγώνα της Πέμπτης με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, όπως δήλωσε ο Όλιβερ Λαφαγέτ.

«Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο. Όταν είμαστε σε δύσκολη θέση, μας βοηθάνε πολύ κι ελπίζω το ΣΕΦ να είναι γεμάτο σε όλο το Top 16 και μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου φτάσουμε», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Όσο για το τι πρέπει να κάνει όχι ο κόσμος, αλλά η ομάδα του Ολυμπιακού, είπε: «Θα πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα. Η Αρμάνι μπορεί να φτάσει σε μεγάλο σκορ απέναντι σε κάθε αντίπαλο και θα πρέπει να περιορίσουμε τα σουτ από μακριά για να πάρουμε τη νίκη μπροστά στο κοινό μας».

Τέλος, για τη συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη είπε: «Είναι πιο εύκολη η δουλειά μου παίζοντας με τον Βασίλη. Όλες οι άμυνες επικεντρώνονται πάνω του, τραβά όλη την προσοχή κι εγώ απλά περιμένω να πάρω ελεύθερα σουτ».