ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Στην αγάπη δεν υπάρχουν δρόμοι έτοιμοι. Τους φτιάχνεις.

large (19)

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2015.
Κριός

Η διάθεσή σου να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σε ενδιαφέρει, θα σε «αναγκάσει» να συναναστραφείς με αρκετό κόσμο προκειμένου να μάθεις αυτά που θέλεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα ψυχράνει τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς θα φαίνεσαι απόμακρος/η, με αποτέλεσμα να νομίσουν πως τους σνομπάρεις. Ευτυχώς το τρίγωνό της με τον Ουρανό θα βοηθήσει να επανέλθει ο εκρηκτικός και θερμός χαρακτήρας σου!

Ταύρος

Οι συναισθηματικές σου αναταραχές δε θα είναι καλός σύμβουλος σήμερα, ούτε σε προσωπικά, αλλά ούτε και σε επαγγελματικά θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει ένα παγωμένο κλίμα «εντός και εκτός», που όμως θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα που σε απασχολούν πιο αντικειμενικά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί, ακόμα και αν είναι κάπως ιδιαίτερες.

Δίδυμοι

Οι στενοί συνεργάτες σου, αλλά και ο/η σύντροφός σου θα σε αναγκάσουν να δεις κάποιες πτυχές του χαρακτήρα σου, που δε θα σου αρέσουν καθόλου. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου, στο ζώδιο του Τοξότη, και η σύνοδός της με τον Κρόνο θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που έχεις επιλέξει να βρίσκονται δίπλα σου, καθρεφτίζουν και μια πτυχή του εαυτού σου. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη ατομικότητά σου και να μην παρασυρθείς από αυτό που θέλουν οι άλλοι.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη, μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα και νέες προοπτικές εξέλιξης, που αφορούν τη δουλειά σου. Όμως, το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, δε θα είναι όλες θησαυροί και θα πρέπει να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, για να μην το μετανιώσεις αργότερα.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανό να αισθανθείς όπως τα χαμστεράκια, που τρέχουν σε μια ρόδα γύρω-γύρω χωρίς να φτάνουν κάπου, καθώς οι δουλειές σου θα είναι αρκετές και θα σου φανούν ατελείωτες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, θα σε κάνει τελειομανή με κάθε δουλειά που θα αναλάβεις, με αποτέλεσμα να εξαντλήσεις την ενέργεια σου σε αυτό. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις ακόμα και στα πιο ιδιαίτερα θέματα της καθημερινότητάς σου.

Παρθένος

Σήμερα θα κάνεις τα πάντα για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο, προκειμένου να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την εμφάνιση και τα χόμπι σου. Η Σελήνη από τον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο, μπορεί να ρίξει μια σκιά στην ευδαιμονία σου, καθώς θα σου δημιουργήσει την εντύπωση ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σε ευχαριστήσει. Ευτυχώς, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα σε επαναφέρει και θα σου δώσει την ώθηση και την τρέλα που πρέπει!

Ζυγός

Θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει εντός της οικίας σου θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά εσωστρεφής. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα δημιουργήσει μια αισθηματική παγωνιά, που θα σε κάνει να αποστασιοποιηθείς από όλους και όλα. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σου φέρει ιδέες, που θα δώσουν λύση στα αδιέξοδά σου.

Σκορπιός

Η ημέρα θα εντείνει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που εκτιμάς, ώστε να ζητήσεις τη γνώμη τους για ένα θέμα που έχει προκύψει και σε απασχολεί έντονα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος με τον Κρόνο δείχνει πως ίσως δεν βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις από το συγγενικό, αλλά και κοινωνικό σου περίγυρο. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις παρορμητικά και ίσως επιθετικά, για αυτό προσπάθησε να συγκρατηθείς.

Τοξότης

Σήμερα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τα χρήματα, καθώς η ανασφάλειά σου οφείλεται στα οικονομικά σου θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Κρόνο, θα εντείνει τις ανασφάλειες σου και θα ξεκινήσεις την αποταμίευση ή θα εντείνεις τις προσπάθειές σου για αύξηση των εσόδων σου, προκειμένου να αισθανθείς ασφαλής. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σου, για αυτό να είσαι έτοιμος/η!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τη διάθεση και -κατά συνέπεια- τη συμπεριφορά σου. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Κρόνο, θα σε κάνει αρκετά επικριτικό/η με τους συνεργάτες σου, αλλά και το/τη σύντροφό σου και θα δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σ’ εσένα και τους άλλους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τον αυθορμητισμό σου, ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις μια ισορροπία στις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Σήμερα θα προτιμήσεις να δουλέψεις προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, μακριά από τα φώτα, καθώς πιστεύεις πως καλό θα είναι να μην κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου πουθενά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο θα μεγεθύνει τις φοβίες και τα άγχη σου, με αποτέλεσμα να γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με όλους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τις διαφορετικές ιδέες σου, αλλά και τις υπερβολικές σου σκέψεις, για αυτό θα πρέπει να βρεις την ισορροπία!

Ιχθύς

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα στους φίλους σου και στα θέματα που μπορεί να έχουν, καθώς θα σε νοιάζουν περισσότερο από τα δικά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να κρίνεις φίλους σου για τις επιλογές τους και αυτό δε θα τους αρέσει και τόσο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να χρωματίσει κάθε είδους αντίδρασή σου, είτε θετική είτε αρνητική, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR