ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από κανέναν. Δεν υπάρχουν οδηγοί, δάσκαλοι, αυθεντίες. Υπάρχεις μόνο εσύ -η σχέση σου με τους άλλους, με τον κόσμο- τίποτε άλλο!

large

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2015.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σου δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές, κυρίως με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα προσθέσει ακόμα λίγο εκνευρισμό στην ημέρα και θα σε κάνει απότομο/η και δύσθυμο/η. Μην είσαι αυστηρός/η με όλους και προσπάθησε να μην πεις λόγια που δεν εννοείς πάνω στα νεύρα σου, γιατί θα εντείνεις το περίεργο κλίμα και δε θα ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ταύρος

Η ημέρα σε βρίσκει να συνεχίζεις τις δημόσιες σχέσεις, καθώς η ανάγκη σου για επικοινωνία δεν κρύβεται. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να σπάσει τη μονοτονία! Παρεξηγήσεις και εντάσεις από ασήμαντες αφορμές είναι πολύ πιθανό να συμβούν, κυρίως με συγγενείς ακόμα και γείτονες, για αυτό θα πρέπει να προσέχεις τι λες και κυρίως με τι τρόπο το λες, για να μη συμβούν απρόοπτα!

Δίδυμοι

Το ταμείο είναι μείον και η αλήθεια είναι ότι ο οικονομικός σου τομέας σε έχει αγχώσει αρκετά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει την οικονομική σου ανασφάλεια και είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη αρχίσει να επεξεργάζεσαι τρόπους δράσης! Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε οικονομικές συμφωνίες που θα γίνουν ή διακανονισμούς που έχουν ήδη γίνει. Απόφυγε να κάνεις νέα ξεκινήματα στα οικονομικά σου σήμερα και κράτησε στάση αναμονής για μια πιο κερδοφόρα ημέρα!

Καρκίνος

Τα συναισθήματά σου θα εναλλάσσονται με ταχύτητα φωτός, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου, δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει διαφωνίες και θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμφωνήσεις με κάποιον/α σήμερα, ακόμα κι αν το προσπαθήσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να είσαι λογικός/η και να μη δώσεις αφορμές για πολεμικές συρράξεις!

Συνήθως είσαι ατρόμητος/η και δεν αφήνεις δυσάρεστες σκέψεις να σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά σήμερα μπορεί να βρουν ευκαιρία και να περάσουν ακόμα και από μια «χαραμάδα» του νου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εγείρει φόβους χωρίς καμία αιτία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί να σε κάνει αντιδραστικό/η με τους γύρω σου. Σκέψου ψύχραιμα και θα δεις πως οι σκέψεις που προσπαθούν να σου χαλάσουν την ημέρα δεν έχουν κανένα ρεαλιστικό υπόβαθρο.

Παρθένος

Οι σχέσεις σου με αγαπημένα φιλικά σου πρόσωπα εξακολουθούν να είναι στο προσκήνιο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τονίζει τη σημασία των φίλων για εσένα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν εσένα και εκείνους και σε είχαν πειράξει κατά το παρελθόν. Μπορεί να νιώσεις ότι ζορίζεσαι και έχεις κρατήσει αρκετά πράγματα μέσα σου, όμως σκέψου πριν αντιδράσεις, γιατί ο τρόπος που θα το κάνεις θα έχει μεγάλη σημασία.

Ζυγός

Η καριέρα σου και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει ανατροπές και εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, που δεν είχες υπολογίσει. Προσπάθησε να είσαι διαλλακτικός/η και όχι απόλυτος/η, για να μην υπάρξουν προβλήματα με τους προϊσταμένους, αλλά και τους υφισταμένους σου. Ακόμα και αν σήμερα νιώσεις ότι απομακρύνεσαι από τους στόχους σου, μην ανησυχείς και να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να σε οδηγήσει εκεί που θέλεις, έχε πάντα έτοιμο ένα plan b.

Σκορπιός

Θέματα που έχουν να κάνουν με σεμινάρια, πιστοποιήσεις, ξένες γλώσσες και μεταπτυχιακά προγράμματα θα είναι μέσα στο μυαλό σου σήμερα, καθώς θέλεις να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει εμπόδια στα σχέδιά σου και να εκνευριστείς. Από την άλλη, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου λόγω των απόψεων σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου, γιατί αν ανοίξεις το στόμα σου, θα πεις πολλά και θα τα μετανιώσεις!

Τοξότης

Το μυαλό σου θα συνεχίσει να γυρίζει σε καταστάσεις και πρόσωπα που θεωρείς ότι σε αδίκησαν και σκέφτεσαι πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχαν πάρει άλλη τροπή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου προκαλέσει δυσφορία, καθώς θα νιώσεις αδικημένος/η. Προσπάθησε να μη γυρίζεις σε γεγονότα που θα πρέπει να είχες αφήσει πίσω, γιατί όσο γυρίζεις, τόσο θα νιώθεις έτοιμος να εκραγείς. Η ημέρα μπορεί να φέρει και ξαφνικά έξοδα, γι’ αυτό χρειάζεται να προνοήσεις και να κάνεις οικονομία.

Πίσω από κάθε απόφαση που θα πάρεις σήμερα, θα κρύβεται η ανησυχία για τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων, καθώς είναι αυτό που σε νοιάζει περισσότερο από όλα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει προβλήματα και διαφωνίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να καταβάσεις τους τόνους και να σεβαστείς τυχόν διαφορετικές απόψεις που μπορεί να έχουν, γιατί ακόμα και μια μικρή διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε έντονη διαμάχη.

Υδροχόος

Η έντονη καθημερινότητα έχει αρχίσει να σε κουράζει παρόλο που υπό άλλες συνθήκες θα την έβλεπες ως μία πρόκληση που πρέπει να φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σου φέρει έξτρα υποχρεώσεις και αγγαρείες, γεγονός που δε θα σου αρέσει καθόλου. Η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη, για αυτό προσπάθησε να μη μεταφέρεις τον εκνευρισμό σου σε ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος.

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να αφήσεις τις υποχρεώσεις στην άκρη και να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν, αλλά τα είχες αφήσει λόγω έλλειψης όρεξης ή χρόνου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνό της με τον Ουρανό από τον Κριό, σου κρούει τον κώδωνα, καθώς μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκνευριστείς, ακόμα και αν ασχολείσαι με αυτά που επιθυμείς. Προσπάθησε να εκτονώσεις τα έντονα συναισθήματά σου μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, για να μην προκαλέσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR