ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε παρασύρει σε εγωκεντρισμούς που δεν θα αρέσουν στους γύρω σου! Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους υποδηλώνει πως είναι μια καλή ημέρα για να επαναφέρεις την καλή διάθεση σε σχέσεις που είχαν διαταραχθεί. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό το απόγευμα θα φέρει ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες που μπορεί και να σε ευνοήσουν.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις την τάση να μην πιστεύεις αυτά που ακούς παρά μόνο αυτά που νιώθεις και αυτό θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις και ανησυχίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τις ανησυχίες σου σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να κάνει τις σκέψεις σου πραγματικότητα για αυτό πρόσεξε τι και ποιον θα σκεφτείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και να ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους αλλά και την ενασχόληση σου με κάποια ομάδα στην οποία ανήκεις. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει με φίλους σου και να επαναφέρεις το καλό κλίμα στις μεταξύ σας σχέσεις. Το απόγευμα  η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει στην επιφάνεια την εκκεντρική πλευρά του χαρακτήρα σου που σε μερικούς θα αρέσει πολύ!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να στρέψεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά σχέδια καθώς αν προσπαθήσεις, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και θα σε βοηθήσει να πείσεις τους προϊσταμένους σου. Η επιχειρηματολογία σου θα είναι δυνατή και θα αποτελέσει τον κρυφό σου άσσο στο μανίκι. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ανατροπές και δεν θα πρέπει να χάσεις τη ψυχραιμία σου καθώς θα είναι για καλό.

Λέων

Σήμερα δεν θα καταφέρεις να ασχοληθείς με δουλειές, υποχρεώσεις και οτιδήποτε πρακτικό καθώς το μυαλό σου δε συνεργάζεται! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να παρασύρεις και τους άλλους σε σχέδια εξορμήσεων, ταξιδιών και διακοπών! Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις! Οι ιδέες σου και οι απόψεις σου θα γίνουν ριζοσπαστικές και σίγουρα θα ξαφνιάσουν το περιβάλλον σου!

Παρθένος

Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της όμως η ημέρα θα σου φέρει ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς θα καταφέρεις να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους, είναι βοηθητικό για να παρουσιάσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και τις γνώσεις σου, στη δουλειά. Είναι πιθανό να έχεις και μια επαγγελματική πρόταση που θα σε χαροποιήσει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το απόγευμα θα σε προτρέψει να σκεφτείς έξω από τα “κουτάκια” σου αν θέλεις να βρεις λύσεις σε οτιδήποτε θελήσεις.

Ζυγός

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου εξακολουθούν να βρίσκονται στο προσκήνιο και να σου προκαλούν διλλήματα καθώς δεν θέλεις να τους στενοχωρήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους, θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με συνεργάτες σου και να βρείτε από κοινού λύση σε θέματα που σας απασχολούν. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά θα είναι ευνοϊκές για εσένα.

Σκορπιός

Οι δουλειές που θα προκύψουν σήμερα θα σε κουράσουν καθώς δεν θα είναι τόσο εύκολες όσο τις έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις κάποια συζήτηση σχετικά με εργασιακά θέματα. Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με επιχειρήματα και να ακουστούν και τα δικά σου θέλω. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό που θα προκύψει από την απαιτητική σου ημέρα.

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι το δυνατό σου σημείο σήμερα και αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με τους φίλους σου, το ταίρι σου και οποιονδήποτε άλλον αποφασίσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να γίνεις δημοφιλής! Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το απόγευμα θα φέρει ανατροπές και εξελίξεις σε προσωπικές σχέσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις τι είναι αυτό που θέλεις!

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή είναι μια καλή ευκαιρία για να λύσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί εντός οικίας. Σήμερα θα έχεις την καλή διάθεση να επικοινωνήσεις αρμονικά με την οικογένεια σου και να λύσεις οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ανατροπές και εκνευρισμό σκέψου όμως πως αν ενδώσεις θα χαλάσεις το καλό κλίμα που θα έχει δημιουργηθεί.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις την επικοινωνία με τους γύρω σου. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να εξομαλύνεις τις σχέσεις με γνωστούς, συγγενείς και γείτονες καθώς η καλή σου διάθεση και το επικοινωνιακό σου ταλέντο δεν θα τους αφήσει ασυγκίνητους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το απόγευμα μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό και να καταστρέψει την καλή σου διάθεση για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις για να μην πέσεις στην παγίδα!

Ιχθύς

Η ανασφάλεια των προηγούμενων ημερών δεν θα περάσει εύκολα καθώς η Σελήνη από τον Κριό φροντίσει να σου δώσει αφορμές για να αγχωθείς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τους Διδύμους είναι μια καλή ευκαιρία για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με την οικογένεια σου και να λύσεις παρεξηγήσεις. Αξιοποίησε την επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς μπορεί να καταφέρεις και μια συμφωνία που θα έχει θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό το απόγευμα μπορεί να δημιουργήσει έξοδα που δεν περιμένεις για αυτό φρόντισε να μην “ανοιχτείς” πολύ σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR