Η παρουσίαση, οι πρώτες μεταγραφές και η προετοιμασία!!!

Η παρουσίαση, οι πρώτες μεταγραφές και η προετοιμασία!!!

Η παρουσίαση, οι πρώτες μεταγραφές και η προετοιμασία!!!

Ο Χάσι και ο Ουσίγιος παρουσιάζονται το μεσημέρι από τον Ολυμπιακό. Μετ’ εμποδίων η προετοιμασία στο Ζέεφελντ. Πάντα ψηλά στη λίστα Γκονζάλο, Ντεφούρ, Βάις.

163209-735x450

Την επίσημη παρουσίαση του Μπέσνικ Χάσι, αλλά και όλου του νέου επιτελείου με επικεφαλής τον Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος κάνει σήμερα (15.00) η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο νέος τεχνικός και ο νέος αθλητικός διευθυντής θα παρουσιάσουν το πλάνο με το οποίο θα κινηθεί η ομάδα κιαι τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Η προετοιμασία αρχίζει στις 14 Ιουνίου, αλλά θα υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω των διεθνών.

Οι Έλληνες (Καπίνο, Γιαννιώτης, Φορτούνης, Σιώπης, Γιαννιώτας, Ρέτσος, Μανθάτης, Νικολάου, Ανδρούτσος όπως και ο Ρισβάνης) θα πάνε στην Αυστρία στις 20 του μηνός. Οι ξένοι διεθνείς (Ντα Κόστα, Ελιονούσι, Καρίμ) θα χάσουν το πρώτο στάδιο. Θα είναι στο Ρέντη στις 25 Ιουνίου και θα περιμένουν την ομάδα στις 27 που επιστρέφει.

Στα μεταγραφικά οι Γκονζάλο, Ντεφούρ και Βάις παραμένουν πρώτοι στόχοι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός ψάχνεται και για την περίπτωση του πανάκριβου εξτρέμ Εζεκίελ Λαβέτσι που παίζει στην Κίνα.

Αυτό που έγινε είναι η ανανέωση για τρία χρόνια του συμβολαίου με τον Πραξιτέλη Βούρο. Θα αποφασιστεί αν θα δοθεί ξανά δανεικός που είναι και το πιθανότερο.