Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Διαβάστε τις δηλώσεις των παικτών μας μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

1234897

Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ

Tα τρία βασικά σημεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Τα τρία συστατικά ήταν η αφοσίωση, η ομοιογένεια και η σκληρή δουλειά, αυτά που μας οδήγησαν στον τίτλο».

Για την δική του παρουσία στο πρωτάθλημα:

«Κάθε χρόνο θέλω να γίνομαι καλύτερος, φέτος με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου και η ομάδα και έχω προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Είναι μια μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και ευχαριστώ όλους όσους μας βοηθούν για να κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Για τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα:

«Έχω πολλές φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και θα τις μοιραστώ με τους συμπαίκτες μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ήταν μια δύσκολη σεζόν».

Για τον τίτλο που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό:

«Εγώ θυμάμαι τον πρώτο μου τίτλο, είναι μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για κάθε παίκτη. Ο καθένας κατά τη διάρκεια της χρονιάς δουλεύει για τον τίτλο, άλλοτε επιτυγχάνεται ο στόχος άλλοτε όχι αλλά ο κάθε ποδοσφαιριστής γι’ αυτό δουλεύει. Όλοι οι παίκτες το χαίρονται πολύ, πρέπει να το χαρούν και να το γιορτάσουν γιατί αυτό είναι αποτέλεσμα πολύ μεγάλης προσπάθειας. Από την πρώτη στιγμή όλοι το πιστεύαμε, δεν υπήρξε κάποιο σημείο που να μας έγινε πιο φανερό, αλλά όλοι το πιστεύαμε πως μπορούσαμε τον τίτλο».

Oμάρ Ελαμπντελαουϊ

Για τον πρώτο τίτλο που κατακτά με τον Ολυμπιακό:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, είναι ο πρώτος μου τίτλος και είμαι ευτυχισμένος. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με αρκετά δύσκολα παιχνίδια αλλά τελειώνει πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για το τι θα κρατούσε την φετινή χρονιά:

«Θα κράταγα πολλές στιγμές. Αλλά αυτό που θα ξεχώριζα ήταν το UEFA Champions League και τις δύο μεγάλες νίκες με Ατλέτικο και Γιουβέντους. Είναι οι στιγμές που κρατάω περισσότερο».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο του πρωταθλητή:

«Ο τίτλος είναι αφιερωμένος στους φιλάθλους που μας στάθηκαν και θέλουμε να είναι χαρούμενοι».

Για την κατάκτηση του νταμπλ:

«Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο. Έχουμε ακόμα δυο παιχνίδια μπροστά μας στο Κύπελλο, για να ολοκληρώσουμε τη σεζόν θετικά».