Οι 5 καλύτερες κοκκινομάλλες του Hollywood!!!

Οι 5 καλύτερες κοκκινομάλλες του Hollywood!!!

Οι 5 καλύτερες κοκκινομάλλες του Hollywood!!!

Αν και το κόκκινο χρώμα δεν είναι ένα από τα δημοφιλέστερα για τα μαλλιά όταν το δοκιμάσεις δύσκολα το αποχωρίζεσαι.

Αυτή τη σεζόν που οι τόσες εκδοχές του ombre σε έχουν κατακλύσει και το rose gold έχει κλέψει την καρδιά σου, το κόκκινο παραμένει, διατηρώντας τη θέση του στα αγαπημένα χρώματα.

Σε μία πιο ζεστή και λαμπερή εκδοχή, ίσως με αρκετό ξανθό μαζί το κόκκινο μπορεί να γίνει αυτό το χειμώνα η επιλογή σου αν θες μία εντυπωσιακή αλλαγή για τα μαλλιά σου. Δες τις διάσημες κοκκινομάλλες για να πάρεις έμπνευση και να αποφασίσει ποια απόχρωση θα είναι η δική σου.

Η Emma Stone είναι από τις πλέον αγαπημένες κοκκινομάλλες που στηρίζουν το χρώμα τόσο με retro waves όσο και με ένα stylish bob.

Μία ψυχρή απόχρωσση με λιγότερο κόκκινο και αρκετή δόση ξανθού για εσένα που θες να περάσεις πιο ομολά στο group με τις κοκκινομάλλες.

Ίσως η πιο εντυπωσιακή εκδοχή κόκκινομάλλας είναι η Jessica Chastain με μία λαμπερό χρώμα που σε κυματιστά μαλλιά δείχνει απόλυτα κομψό. .

Ένα ζεστό και γλυκό κόκκινο έχει πετύχει στα μαλλιά της η Emma Roberts και αποδεικνύει ότι το κόκκινο δεν είναι ανάγκη να είναι extreme. Plus tip: To pale φούξια κραγιόν δείχνει υπέροχο σε συνδυασμό με το χρώμα των μαλλιών της.

Ένα κομψό και πολύ ζεστό χρώμα για το μακρύ lob της Julianne Moore που την κατατάσσει στη λίστα με τις καλύτερες κοκκινομάλλες.