Βαγγέλης Μαρινάκης: Στήριξη στην Ι.Μ. Πειραιώς, όπως πάντα! (photos, video)

Το μεγαλείο του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, το μεγαλείο του Θρύλου, δεν σταματούν πουθενά! Ο ηγέτης του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου έχει πάντα μπροστά την κοινωνική δραστηριότητα και την προσφορά στον συνάνθρωπο και το ίδιο κάνει και τώρα, στον καιρό της πανδημίας.

Πέρα από τις μεγάλες δωρεές, για τη μάχη κατά του κορονοϊού, ο κ. Μαρινάκης συνεχίζει να στηρίζει και την Εκκλησία, η οποία με τη σειρά της παρέχει σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ετσι, ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών, Νίκος Γαβαλάς και ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Κώστας Βερνίκος επισκέφτηκαν τον Μητροπολίτη Πειραιώς και Νήσων, Σεβασμιότατο κ. Σεραφείμ και του παρέδωσαν επιταγή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ύψους 10.000 ευρώ, ποσό που θα διανεμηθεί σε όλους όσοι έχουν ανάγκη τις ημέρες του Πάσχα.

«Ο Ολυμπιακός και ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είναι συνεχώς δίπλα μας, κι όχι μόνο αυτές τις δύσκολες ημέρες. Είναι προσφορά καρδιάς», επεσήμανε ο κ. Σεραφείμ, ενώ ο Νίκος Γαβαλάς του μετέφερε το μήνυμα του κ. Μαρινάκη, πως η στήριξη αλληλεγγύης του ίδιου αλλά και σύσσωμης της οικογένειας του Ολυμπιακού θα παραμείνει αδιάκοπη.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0