ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ :Nεύρικο match

1185686_813088612039490_1745694035_n
ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ :Nεύρικο match
Από την πλευρά του ο τεχνικός των Εφήβων του Θρύλου, Νίκος Τοπολιάτης, σε δηλώσεις του στον «Γαύρο» μετά το ματς σχολίασε:
«Στο πρώτο ημίχρονο κατά τη γνώμη μου ήμασταν καλύτεροι με καλύτερη κυκλοφορία από την ομάδα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι ήταν ένα νευρικό παιχνίδι από την αρχή. Στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και παράλληλα με την πίεση του αντιπάλου χάσαμε και την καλή κυκλοφορία. Για αυτό και νομίζω ότι η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ένα συνδυαστικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο και επιθετικό. Κάποιες φορές το καταφέρνουμε αυτό αλλά υπάρχουν και οι στιγμές που μας βάζουν κάποιες δυσκολίες οι αντίπαλοι και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο για εμάς.
Επίσης από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να παίξει ένα συνδυαστικό ποδόσφαιρο και για αυτό πιστεύω ότι είναι δίκαια οι δύο ομάδες ψηλά στη βαθμολογία και οι δύο πρώτες. Ετσι όπως έχει αλλάξει ο τρίτος γύρος του πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Και αυτό είναι πολύ καλό γιατί δεν είναι αυτοσκοπός η πρώτη θέση, αλλά είναι πολύ σημαντικό και μέσα από τα ματς να μπορέσουν τα παιδιά να αποκομίσουν κάποιες εμπειρίες από τα δύσκολα ματς και να εφαρμόσουν στους αγώνες αυτά που πραγματικά εκπαιδεύουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0