Την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη!!!

Ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη όσον αφορά στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, έχοντας παθητικό μόλις 6 γκολ.

Οι Καλύτερες Αποδόσεις Του Στοιχήματος Είναι Εδώ!!!  Εγγραφείτε Τώρα Και Πάρτε Bonus Μέχρι Και 150 ευρώ!!!

ÍÔÏÌÉÍÃÊÅÆ ÑÏÌÐÅÑÔÏ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÅÍÖÉÊÁ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2013-2014) DOMINGUEZ ROBERTO  OLYMPIAKOS - BENFICA (CHAMPIONS LEAGUE 2013-2014)

Την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη διαθέτει ο Ολυμπιακός, όσον αφορά τις ομάδες που αγωνίζονται στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οι ερυθρόλευκοι στην Super League έχουν δεχθεί μόλις 6 γκολ παθητικό. Σε αυτό έχει παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο η παρουσία του εξαιρετικού Ρομπέρτο φέτος, όσο και η πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Οι Πειραιώτες σε 17 αγωνιστικές μέτρησαν 16 νίκες, διαθέτοντας την κορυφαία επίθεση στην Super League με 53 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα (όπως αναφέραμε), έχοντας δεχθεί μόλις 6 γκολ παθητικό. Ρίχνοντας μία ματιά στα υπόλοιπα ξένα πρωταθλήματα, με τους συλλόγους που έχουν τις καλύτερες άμυνες στις πατρίδες τους, η Ρόμα έχει δεχθεί 7 γκολ στην Ιταλία σε 17 αγωνιστικές, η Μπάγερν Μονάχου 8 τέρματα σε 16 αγωνιστικές.

Η Λιλ έχει επίσης 7 τέρματα παθητικό, όπως και ο Ολυμπιακός, αλλά το ρεκόρ αυτό το μετράει σε 19 αγωνιστικές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην Πρώτη Γραμμή_Για Τον Ερυθρό Αστέρα!!!            Red Agent7 Και Στο Facebook…

 

Πηγή: redplanet.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0