ΤΥΧΕΡΗ ΚΥΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2……

Hq20H

Καλησπέρα αδέρφια μου.Το όνειρο παρέμεινε όνειρο αλλά τουλάχιστον δεν έγινε εφιάλτης.

Γιουβέντους Ολυμπιακός 3-2 με έναν Ολυμπιακό καλύτερο από την Γιουβέντους και με μια Γιουβέντους πιο τυχερή από τον Ολυμπιακό….2 γκολ από κόντρα σε ένα λεπτό και χάθηκε ένα παιχνίδι.

Ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια. Ο Θρύλος συμμετέχει στο Champions League και ξαναλέω συμμετέχει.Δεν έχει απλά μία παρουσία αλλά είναι εκεί,γιατί έχει αποδείξει ότι το αξίζει.Για ένα ακόμα παιχνίδι απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά.

Ποιος όμως μπορεί να τα βάλει με τη τύχη;;;;;Κανείς!!!!!!Η βροχή,η μέρα,όπως θέλετε πείτε το,επέλεξε Γιουβέντους.Μόνο με τις κόντρες μπόρουσαν να μας νικήσουν και το έκαναν…Πολύ δύσκολη η πρόκριση λόγω του ότι παίζονται πολλά σενάρια πρόκρισης και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σοβαροί.

Είμαστε στη 2η θέση λόγω των γκολ και με 4 βαθμούς συν της νίκης της Ατλέτικο επί Γιούβε περνάμε 2οι αλλά χωρίς τη νικη της Ατλέτικο με τους 4 βαθμούς δεν περνάμε και έχουμε σίγουρο το Europa.Ας μη λέμε πολλά ακόμα και περιμένουμε την εξέλιξη της συνέχειας στον δύσκολο όμιλο των τεσσάρων πρωταθλητριών.

Συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητή αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο Τορίνο τραγουδώντας ακατάπαυστα για την ομάδα μας αφήνοντας τους Ιταλούς φιλάθλους αγάλματα.

 

Χριστόδουλος Καλλιώρας

Share and Enjoy !

0Shares
0 0