Σύνθημα πρόκρισης από Μαρτίνς: «Θα είναι μια όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό» (vid)

Δείτε την εκπομπή μας

«Πιστεύω πολύ ότι θα προκριθούμε. Το πιστεύω εγώ, το πιστεύουν οι παίκτες και όλοι μέσα στον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είδαμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε αυτοπεποίθηση για να πάρουμε την πρόκριση. Επιπλέον, βρισκόμαστε σε μια καλή φάση αυτή τη στιγμή και έχω το προαίσθημα πως αύριο (σσ. σήμερα) θα είναι μια όμορφη βραδιά για τον Ολυμπιακό.

Στην πρόκριση, πιστεύει και ο φύλακας άγγελος του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ: «Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στο επιτελείο, πιστεύω σε όλα τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού. Επίσης, οι οπαδοί μας θα έρθουν αύριο, οπότε, ναι, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και γνωρίζουμε για ποιο αποτέλεσμα πρέπει να παίξουμε και ποιο σκορ χρειαζόμαστε, ελπίζω να είμαστε έτοιμοι και να το αποδείξουμε».

Ο Μαρτίνς έχει το… κλειδί της πρόκρισης που κρύβεται σε λέξεις όπως το θάρρος και η αποτελεσματικότητα:

Έχουμε μιλήσει αρκετά για την Αταλάντα και όλοι γνωρίζουμε πως είναι μια δυνατή ομάδα. Έχουμε όμως και εμείς τις αρετές μας. Διαθέτουμε επίσης μια καλή ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πολύ προσηλωμένοι στο πλάνο της στρατηγικής. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε ακριβώς αυτά που έχουμε σχεδιάσει και πει. Έχουμε βγάλει πολλά συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.

Γιατί σίγουρα θα δημιουργήσουμε όπως κάναμε και εκεί. Θα πρέπει να είμαστε αρκετά θαρραλέοι, να έχουμε υπομονή και ηρεμία, όταν θα έχει η Αταλάντα το πάνω χέρι. Σίγουρα θα μας υποχρεώσει να παίξουμε άμυνα, όμως όταν εμείς θα πάρουμε στην κατοχή μας την μπάλα θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές και να έχουμε θάρρος».

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τετάρτης, με τους Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες να τίθενται κανονικά στη διάθεσή του Μαρτίνς. Διότι σε αυτή τη μάχη, είναι όλοι απαραίτητοι, όπως επισημαίνει ο Βατσλίκ:

«Για να πάρουμε τη νίκη, θα πρέπει να είμαστε ικανοί να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας από ό,τι στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι καλοί, είναι καλά προετοιμασμένοι σωματικά, είναι ψηλοί, είναι δυνατοί και επίσης όταν έχουν την μπάλα είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, έχουν πολλά δυνατά σημεία. Φυσικά έχουν και αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτούμε. Οταν έχουμε την ευκαιρία, όταν έχουμε την μπάλα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με την μπάλα, να έχουμε περισσότερο κουράγιο, να παίξουμε και να τους κάνουμε να τρέχουν».

Δείτε το βίντεο του MEGA TV με τις αποκλειστικές συνεντεύξεις, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «UEFA C

Share and Enjoy !

0Shares
0 0