ΣΟΚ: Νίνης-Γκέντσογλου πακέτο σε Ολυμπιακό.

GG
AΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Τι γίνεται με τον μέλλον των δύο νεαρών άσων που έμειναν χωρίς ομάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού;
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στον κόσμο για εναν ποδοσφαιριστή να μην έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, την ώρα που ο Αύγουστος φτάνει στο τέλος του και, φυσικά, τα ρόστερ των περισσότερων ομάδων λίγο – πολύ έχουν κλείσει.Αυτό που συμβαίνει τόσο στον Σωτήρη Νίνη όσο και στον Σάββα Γκέντσογλου δηλαδή, που ενώ έχουν το ελεύθερο να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ακόμα δεν έχουν βρει σύλλογο.

Κι εδώ έρχεται η στήλη του σκύλου στο twitterSportdog Penalty, που γνωρίζει άριστα την πιάτσα των ατζέντηδων, για να κάνει μία ανατρεπτική αποκάλυψη: “Για την ιστορία έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό οι Γκέντσογλου – Νίνης αλλά κανένας τους δεν προκάλεσε το παραμικρό ενδιαφέρον στους ερυθρόλευκους“!

Πακέτο προτάθηκαν δηλαδή (δεν ξέρουμε αν έγινε από τον ίδιο μάνατζερ!), σε θέσεις μάλιστα που ο Ολυμπιακός θεωρητικά ψάχνει παίκτες. Κανένας από τους δύο, όμως, δεν συγκίνησε τους πρωταθλητές και οι περιπτώσεις τους ουσιαστικά δεν απασχολησαν ποτέ. Προκαλεί, όμως, έκπληξη ότι αμφότεροι ήθελαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Λιμάνι, ενώ έχουν θητεία σε Παναθηναϊκό – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα.

Λέμε πάλι όμως: Όταν έχουν φτάσει τέλη Αυγούστου και είναι ένας ποδοσφαιριστής είναι χωρίς ομάδα, δεν χωρούν πλέον οι συναισθηματισμοί τέτοιου τύπου στις κινήσεις του.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0