Πρώτη με Ασημάκη

ÐÑÙÔÇ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏÓÖÐ

Πλην της διεθνούς φουνταριστού σταρ, ο Χάρης Παυλίδης καλωσόρισε στο κολυμβητήριο του Ζαππείου τις: Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Τετζαλίδου, Πλευρίτου Μ., Μιχαηλίδου, Λογοθέτη, Σαφέτη και Πέττα. Οι υπόλοιπες αθλήτριες έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, ενώ η Ρομπέρτα Μπιανκόνι θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 23 του μήνα. 

Παρών ήταν ο έφορος του τμήματος, Νίκος Σκανδαλάκης, ενώ τα κορίτσια δέχτηκαν ευχές και από τα μέλη της ανδρικής ομάδας που προπονήθηκαν την ίδια ώρα. 

Ο τεχνικός της ομάδας τόνισε πως: «Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι πάντα ίδιοι. Πέρυσι πήραμε τα πάντα και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος. Έχουμε στις τάξεις μας μια πολύ καλή αθλήτρια, την Αλεξάνδρα Ασημάκη, όπως, επίσης, και την Ρομπέρτα Μπιανκόνι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να κρατήσουμε ψηλά τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως, κατά μεγάλο ποσοστό, το ρόστερ μας έχει κλείσει». 

Η αρχηγός Φιλιώ Μανωλιουδάκη τόνισε πως: «Να έχουμε υγεία και τη νέα χρονιά και όλα θα γίνουν. Οι στόχοι είναι το πρωτάθλημα και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στην Ευρώπη. Πέρυσι, ήταν μια ‘μαγική’ χρονιά και θα θέλαμε να την επαναλάβουμε». 

Η νέα Αλεξάνδρα Ασημάκη σημείωσε πως: «Έχω λίγο τρακ σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Η αλήθεια είναι πως περίμενα πως και πως αυτό το ξεκίνημα. Ήθελα πολύ να παίξω στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό το αποφάσισα αυτό το καλοκαίρι. Όλες μαζί θα παλέψουμε μέσα στο νερό για τους τίτλους και, με ορίζοντα τριετίας, θέλουμε να κυριαρχήσουμε και στην Ευρώπη». 

http://www.sport-fm.gr/article/prwti-me-asimaki/785520

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0