«Πόλεμος» ΕΠΟ-Αλαφούζου για Σπάθα και όχι μόνο

ÁËÁÖÏÕÆÏÓ  ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÏÕ ÐËÁÍÏÕ ÁÍÁÌÏÑÖÙÓÇÓ ÔÏÕ ÃÇÐÅÄÏÕ ÔÇÓ ËÅÙÖÏÑÏÕ ÁËÅÎÁÍÄÑÁÓ

Ο καταρτισμός του πίνακα διαιτητών της Superleague από την ΕΠΟ και η παρουσία του Ηλία Σπάθα σ’ αυτούς έχει δυσαρεστήσει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είναι ενοχλημένος και δυσαρεστημένος από την ΕΠΟ και τον πρόεδρο της, Γιώργο Σαρρή, διότι θεωρεί πως ο Σπάθας δεν έπρεπε να ξανασφυρίξει, την την ώρα που η ΕΠΟ είχε δείξει τις… διαθέσεις της στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως, λοιπόν, γίνεται κατανοητό οι κυπελλούχοι Ελλάδος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με αυτή την εξέλιξη.

«Με κάτι τέτοιες κινήσεις γίνεται σαφές ότι μόνο ελπιδοφόρο δεν αναμένεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο «προσγειώθηκε» και πάλι στους πίνακες ο συγκεκριμένος ρέφερι φανερώνει ότι κάποια πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τα αφήσει έτσι και θα συνεχίσει να τα καταγγέλλει», τόνιζαν χαρακτηριστικά άνθρωποι της ΠΑΕ.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό στο συγκεκριμένο ζήτημα να αναφερθεί ο Γιάννης Αλαφούζος την επόμενη εβδομάδα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης των μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας.

Απάντησε η ΕΠΟ σε Αλαφούζο

Η δυσαρέσκεια Αλαφούζου για την παρουσία Σπάθα στους πίνακες διαιτητών δεν έμεινε ασχολίαστη από την ΕΠΟ, η οποία λίγο μετά 3.30μ.μ. πήρε θέση στο θέμα μέσω ηγετικού της στελέχους.

Επί της ουσίας η ομοσπονδία απάντησε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού: «Είναι σε όλους γνωστό ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διαιτησία του πρωταθλήματος της Super League είναι ο Χιού Ντάλας. Δηλαδή, ο δεύτερος στην ιεραρχία παράγοντας διαιτησίας της UEFA, ο οποίος τιμά την ΕΠΟ και τη διαιτησία στην Ελλάδα με την παρουσία του.

Στόχος της Ομοσπονδίας (αλλά και όλων των παραγόντων της Super League στην οποία μετέχει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός) είναι η αξιοπιστία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και η συνολικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού προϊόντος στη χώρα μας.

Ο κ. Ντάλας θα ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ όλους τους διαιτητές και της Super League, αλλά και της Football League. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν όλοι ν’ αφήσουμε στο παρελθόν τις γκρίνιες και τις μεμψιμοιρίες πριν καν διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Γιατί με αυτόν τον τρόπο το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η υποβάθμιση των πρωταθλημάτων μας και η διαρκής αναζωπύρωση αβάσιμων αμφιβολιών στο μυαλό και στον ψυχισμό του μέσου φιλάθλου».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129809737

Share and Enjoy !

0Shares
0 0