Ζούμε της πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας μας χωρίς ακόμα να έχουμε τελειώσει !!!

Ο Ολυμπιακός κάνει την πιο παραγωγική σεζόν του στην σύγχρονη ιστορία του, αλλά και και μία από της καλύτερες σεζόν επί  εποχής Βαγγέλη Μαρινακη στο τιμόνι του Θρύλου.

Γράφει ο Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος

Στο τιμόνι αυτής της ομάδας εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη, βρίσκεται από πίσω ένας Πορτογάλος ο Πεδρο Μαρτινς που αυτά τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο δυνατό στην Ευρώπη. Και να κοντράρει όλες της ομάδες face to face, χωρίς να κοιτάει ονόματα και έδρες.

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός πήρε τον 45ο τίτλο του και πέρασε και στον τελικό κύπελλο. Ένας τίτλος που ήρθε στο λιμάνι μετά από δύο χρόνια απραξίας. Για να γίνει αυτό ο Ολυμπιακός έπρεπε να κρατήσει το ίδιο ροστερ με πέρσι, που πήγε πολύ καλά πάρα της ατυχίες που επικράτησαν, όπως το κύπελλο, κι στο πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός έχασε για λίγο τον τίτλο.

Παρ όλα αυτά ο ηγέτης του Θρύλου Βαγγέλης Μαρινακης όχι μόνο δεν χάλασε την ομάδα έφερε ακόμα ποιο δυνατές μεταγραφές, όπως του Ματίε Βαλμπουενα που ήρθε σε μια περίοδο όπου ήρθε και ο Τραυματισμός του Κώστα Φορτουνη. Ήρθε ο Ελ Αραμπι όπου με τα γκολ του έστειλε τον Ολυμπιακό στο Τσαμπιονς Λινγκ, όπου έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa, και όπου με δικό του γκολ ο Ολυμπιακός πέρασε Αρσεναλ και είναι μια ανάσα από τους 8.

Πλέον ο Ολυμπιακός αλλάζει επίπεδο και αφήνει πίσω του αυτό που επικρατεί στην Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο που το καλοκαίρι που διανύουμε οι πιο πολλοί παίχτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στην λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Για να γίνει αυτό ήθελε χρόνο, κόπο και δουλειά. Κάτι το οποίο πέτυχε ο Ολυμπιακός και βρίσκεται σε αυτή την μαγική περίοδο.

Με το σύνθημα που κυριαρχεί να είναι το Πρωτάθλημα και κύπελλο και Ευρωπαϊκό. Και η ιστορία συνεχίζει να γράφει!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0