Ζήλεψε τον ΠΑΟΚ και θέλει ΕΡΤ με τα ίδια λεφτά η ΑΕΚ!

Τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ από την ΕΡΤ φαίνεται πως ζήλεψε η ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης, αξιώνοντας το ίδιο ποσό με τον δικέφαλο του Βορά!

 

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ζητούν επίσης 7,5 εκατομμύρια ευρώ, τα ίδια χρήματα με εκείνα στα οποία «έκλεισε» η συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν συμβόλαιο με τη NOVA, στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο θέλουν να μεταφέρουν τα… μπογαλάκια τους σε άλλη τηλεοπτική παραλία, αξιώνοντας παραπάνω  λεφτά από τη δημόσια τηλεόραση.

Στην ΕΡΤ βρίσκονται σε αναμονή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, που αναμένεται να γίνει σήμερα. Αν η απάντηση της Γ.Σ είναι θετική, δεν αποκλείεται οι υπογραφές να μπουν την επόμενη εβδομάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Πως βρέθηκε όμως η ΑΕΚ να ζητά συμφωνία αντίστοιχη με του ΠΑΟΚ; Την απάντηση γι’ αυτό θα πρέπει να την αναζητήσουμε κάπου στα ψηλά… πατώματα του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Προκειμένου να ξεκαρφωθεί για την υπόθεση των νταμπλούχων και το τεράστιο σκάνδαλο που προκύπτει, η ΕΡΤ των τελευταίων ημερών του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να ολοκληρώσει το «θεάρεστο» έργο της με ένα ακόμη σκάνδαλο. Να δώσει και στην ΑΕΚ τα χρήματα του ΠΑΟΚ, ώστε να έχει ένα μέτωπο λιγότερο εναντίον της. Και να κλείσει όλα τα στόματα, πλην του Ολυμπιακού που είναι ξανά μόνος του εν είδει Δον Κιχώτη…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0