Ζάχαβι:«Όχι δεν νευρίασα με τους αμυντικούς, μπορούμε να περάσουμε»

Ζάχαβι:«Όχι δεν νευρίασα με τους αμυντικούς, μπορούμε να περάσουμε»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο έμπειρος επιθετικός της PSV Αϊντχόφεν εμφανίστηκε απογοητευμένος από το 4-2 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για τη ρεβάνς.

Ο Ιράν Ζάχαβι επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το αποτέλεσμα: Ναι είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Αισθανόμασταν καλά. Θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Παραμένουμε θετικοί. Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.

Το εάν νευρίασε με τους αμυντικούς: Όχι δεν νευρίασα με τους αμυντικούς. Ποτέ δεν κατηγορώ τους συμπαίκτες μου. Από έναν τέτοιο αγώνα μπορούμε να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα. Στο τρίτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν σαν να καλούσαμε τον επιθετικό να μας πάρει τη μπάλα.

Τον ίδιο και την απόδοσή του: Αισθάνομαι πολύ πιο καλά. Δείχνω την ποιότητά μου και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου.

Τους τίτλους: Έχετε δίκιο. Ήρθα για να κερδίζω. Να κερδίζω τρόπαια. Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να ξέρεις πως να το κάνεις. Πρέπει να έχεις και εμπειρία. Θέλουμε να πάρουμε τίτλους και μπορούμε να τα καταφέρουμε και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Στο επόμενο ματς πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Αυτά τα μικρά λάθη. Πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε.

Το τι εννοεί για μικρά λάθη: Ναι όταν λέω μικρά λάθη εννοώ μικρές λεπτομέρειες. Κάποιες φορές υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις. Ήμασταν άτυχοι διότι στο ένα γκολ παίζαμε με δέκα παίκτες. Κάναμε λάθη αλλά δεν θα κατηγορήσουμε κανέναν.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0