Υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2022 ο Ελ Αραμπί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έπεισε τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να ανανεώσει το συμβόλαιό του έως το 2022, με αυξημένες απολαβές.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2022 θα είναι με κάθε επισημότητα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, δεν έχει συμφωνήσει απλά με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο, αλλά έβαλε ήδη την υπογραφή του σε αυτό, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των ανανεώσεων για τους Ερυθρόλευκους.

Ο ατζέντης του Ελ Αραμπί βρέθηκε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και συζήτησαν για το μέλλον. Το κοινό τους μέλλον, το οποίο προέβλεπε ανανέωση/αναπροσαρμογή της συνεργασίας τους. Οι πρωταθλητές ήθελαν να κλείσουν άμεσα και δυναμικά όλα τους τα ανοιχτά μέτωπα. Και ειδικά με τους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής. Και τα κατάφεραν, μετά από τις σχετικές ενέργειες του καθ’ ύλην αρμοδίου, του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρουν πηγές, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ο Ελ Αραμπί αποφάσισε να απαντήσει θετικά. Τα συμβόλαια ετοιμάστηκαν, καθαρογράφτηκαν και ο Μαρικινός «φονιάς» του Ολυμπιακού έβαλε την υπογραφή του στη νέα συμφωνία, η οποία των «κλειδώνει» στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2022.

Σε αυτό το σημείο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι είχε απορρίψει τέσσερις προτάσεις που έφτασαν στην ΠΑΕ για τον Ελ Αραμπί, από συλλόγους του Κατάρ. Προτάσεις πολλών εκατομμυρίων, τόσο για τους Ερυθρόλευκους όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Προτάσεις που τριπλασίαζαν τις αποδοχές του, αλλά οι οποίες έπεσαν στο κενό. Καθώς στον Πειραιά δεν είχαν καμία διάθεση να χάσουν τον βασικό επιθετικό τους.

Δείτε την συνέχεια εδώ :

Share and Enjoy !

0Shares
0 0