Ξεχωρίζει ο Μάρτιν με τις εμφανίσεις του

Ο Χασάν Μάρτιν είναι ένας παίκτης που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον φετινό Ολυμπιακό και μάλιστα για πολλούς θεωρείται αναγκαίος για να κάνει καλές εμφανίσεις η ομάδα.

Δείτε την εκπομπή μας:

Είναι ένας δυνατός σέντερ, ο οποίος με την τεχνική και την αλτικότητα που διαθέτει μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν θυμάστε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ έκανε ότι ήθελε τον Ταβάρες και στις δύο πλευρές του παρκέ και ασχέτως που δεν ήρθε η νίκη, όλοι μιλούσαν για την εμφάνιση του.

Ο Αμερικανός διαθέτει στοιχεία που μοιάζουν πολύ με εκείνα του Κάιλ Χάινς, ωστόσο είναι δύσκολο να υπάρξει για την ώρα κάποια σύγκριση μεταξύ των δύο. Όπως και αν έχει ο Μάρτιν μέχρι στιγμής όχι απλά προσφέρει στον Ολυμπιακό, αλλά δείχνει να είναι ικανοποιημένος και με το κλίμα της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση και μέχρι στιγμής φαίνεται να του ταιριάζει γάντι.

Όσο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που τον επέλεξε για την ώρα έχει αποδειχθεί λύρα 100 και θέλει με τις οδηγίες του να τον κάνει ακόμα καλύτερο παίκτη.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0