Βρουσάι για Μανωλά – «Εδώ είναι το σπίτι του»

Βρουσάι για Μανωλά – «Εδώ είναι το σπίτι του»

Δείτε την εκπομπή

Αναλυτικά:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια έδρα που δυσκολευόμαστε πάντα. Έτσι όπως εξελίχθηκε, όμως, στη διάρκεια του αγώνα, το κάναμε πιο εύκολο. Ήταν πολύ σημαντικοί τρεις βαθμοί. Χάρηκα για τη συμμετοχή μου, σιγά-σιγά παίρνω κάποια παιχνίδια και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να βοηθάω την ομάδα και είμαι έτοιμος για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Λαμία: «Η Λαμία είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλά, φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια, δυσκόλεψε και τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι θα έχουμε περισσότερο την κυκλοφορία της μπάλας και είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση των εξτρέμ: «Κάθε χρόνο είναι δύσκολα, λόγω της ποιότητας του ρόστερ, όμως αυτό θεωρώ πως είναι καλό για να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός, να βελτιωνόμαστε όλοι και να βοηθάει ο ένας τον άλλον».

Για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά: «Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Κώστας Μανωλάς και τον υποδεχτήκαμε θερμά. Εδώ είναι το σπίτι του. Ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες στο ρόστερ, γιατί γνωρίζουμε πρώτα από όλα και το πρωτάθλημα και τις απαιτήσεις της ομάδας, και έτσι να βοηθήσουμε και τους ξένους της ομάδας να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0