Βλάχος: «Παίξαμε καλύτερα, κοιτάμε το προολυμπιακό τουρνουά»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας των Ανδρών, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη ένταση κόντρα στη Σερβία, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Δε συνηθίζεται να παίζουμε για τις θέσεις 5-8 με αντιπάλους όπως η Σερβία, που είναι μία ομάδα που διεκδικεί πάντα το χρυσό στις μεγάλες διοργανώσεις. Φέτος κάτι δεν πήγε καλά και βρέθηκε στον δρόμο μας. Το παιχνίδι σήμερα δεν είχε τόση ένταση όπως ο προημιτελικός με την Κροατία, παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά σε δυο-τρεις φάσεις σταθήκαμε άτυχοι. Δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε στον παίκτη παραπάνω και δυστυχώς ηττηθήκαμε. Θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να πάρουμε την 7η θέση απέναντι σε μία ομάδα που πιθανόν στο εγγύς μέλλον να είναι αντίπαλός μας για κάτι πολύ πιο σημαντικό».

Για τη συνολική παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε: «Τον απολογισμό θα τον κάνουμε όταν τελειώσει η διοργάνωση. Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν ή δεν θέλανε πολύ τη διάκριση. Δυστυχώς στον προημιτελικό πέσαμε πάνω στην Κροατία που είναι μία πανίσχυρη ομάδα και έπρεπε να κάνουμε ένα τέλειο ματς για να την αποκλείσουμε, κάτι που δεν έγινε. Πρέπει να φύγουμε από δω σαν μία γροθιά και να εμφανιστούμε στο πολύ σημαντικό προολυμπιακό τουρνουά πιο έτοιμοι, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0