Βεζένκοβ: «Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Βεζένκοβ: «Έχουμε 12 παίκτες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν εξίσου»

Δείτε την εκπομπή μας :

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και μετά το ματς στάθηκε στο καλό, πρώτο ημίχρονο, όπως επίσης και στο κλειδί της άμυνας πάνω στον Γκρέιντζερ.
Αρχικά και λίγο μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova: «Παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο όχι. Όμως προσπαθήσαμε στην άμυνα καθώς περιορίσαμε τους αντιπάλους μας στους 50 πόντους. Σίγουρα είχαν ελλείψεις και δεν ήταν η Μπασκόνια που θα δούμε μέσα στη σεζόν. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για την πιεστική άμυνα: «Ξέραμε ότι η Μπασκόνια έρχεται με μέιον έναν πλέι μέικερ, τον Μπόλντγουιν και ο προπονητής μας είπε να βάλουμε πίεση στον Γκρέιντζερ. Κάναμε καλή δουλειά πάνω του. Ξέραμε ότι αν τον περιορίσουμε θα ήταν πιο εύκολο για μας».

Για το επόμενο ματς: «Από φέτος η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Περιμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Το σημερινό θα το ξεχάσουμε από σήμερα».

Για το βάθος του πάγκου: «Έχουμε 12 παίκτες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να μπουν και να βοηθήσουν. Ξέρουν το ρόλο τους και είναι έτοιμοι στο 100% ώστε να καλύψουν πράγματα στο παρκέ. Έχουμε τον κορμό από πέρυσι και παίκτες με τους οποίους γνωριζόμαστε καλά ενώ έχουν δέσει και οι νέοι παίκτες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0