Βατσλίκ – «Μεγάλος σύλλογος με φανταστικό προπονητικό κέντρο ο Ολυμπιακός» (pic)

Βατσλίκ – «Μεγάλος σύλλογος με φανταστικό προπονητικό κέντρο ο Ολυμπιακός» (pic)

Δείτε την εκπομπή

Η ανάρτηση του Βατσλίκ:

«Έχουμε ήδη διανύσει το πρώτο μισό της σεζόν στην Ελλάδα. Είμαστε στην κορυφή μετά από 15 παιχνίδια. Επιπλέον, δεν έχουμε δεχτεί γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια, κάτι που δείχνει ότι παίζουμε προσεκτικά και στην άμυνα και ότι καταφέρνουμε να κερδίζουμε ακόμη και όταν σκοράρουμε ένα γκολ.

Μετά από 5 μήνες στην Αθήνα, δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα που έχει ένα φανταστικό προπονητικό κέντρο, εκεί όπου μας παρέχονται τα πάντα. Το ίδιο ισχύει και για το γήπεδό μας. Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι παίζω συνέχεια και έχω ήδη 23 συμμετοχές. Και χάρη σε αυτό, νιώθει πιο άνετος όταν πηγαίνω στην Εθνική ομάδα.

Λυπάμαι λίγο που δεν θα έρθω ούτε φέτος στην Τσεχία για Χριστούγεννα, γιατί ακόμη έχουμε υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ελλάδας στις 22 Δεκεμβρίου. Επιπρόσθετα, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει σχεδόν καθόλου διακοπή και έχουμε πρωινή προπόνηση στις 28 Δεκεμβρίου! Με όλες τις απαγορεύσεις, δεν θα ήταν λογικό έτσι κι αλλιώς να γυρίσω στο σπίτι (σ.σ. Τσεχία), έτσι θα κάνουμε Χριστούγεννα με βόλτες στην παραλία που είναι και αυτό διασκεδαστικό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που μου παρέχετε όλο το χρόνο και να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος σε όλη την οικογένεια».

https://www.facebook.com/tomas.vaclik/posts/463407111819321

Share and Enjoy !

0Shares
0 0